Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

LANos PC kuckó - VI. rész

InWin D-Frame / D-Frame Mini

2015.04.12. 10:00 Csubi8

Már hosszú ideje nem jelentkeztem újabb LANos PC ház bemutatóval, de egyszer csak belefutottam ebbe a házba és MUSZÁJ megmutatnom nektek!

Akinek ez az első cikk: LANos PC ház bemutatóimban GYÁRI állapotú, tehát neten/boltban vásárolható házakat mutatok be, amelyek jól néznek ki egy LAN partin és könnyű vinni őket, tehát vagy kis méretű, vagy nagyobb, de fogantyús PC házakat láthattok itt. Előző epizódok: 5. rész, 4, rész, 3. rész...

Az InWin cég spéci számtech cuccokat készít, köztük házakat is; ebből ajánlom figyelmetekbe a D-Frame-et és kistestvérét. (Gyártó cég honlapja a házról, katt.)

 

A D-Frame alumínium csövekből van összeheggesztve, oldalt szép üveglapokkal megtámogatva, egyébként a ház mérete 305 x 668 x 482 mm. (Akár normál ATX lapot fogad, 3 x 3,5-es vinyó fér bele, plusz 2 x 2,5-es, emellett optikai meghajtónak, valamint hátul nagyobb tápegységnek is van hely).

 

Az előlapi kivezetések egy speckó modulra kerültek, ezek között persze ott az USB 3.0, valamint fejhallgató/mikrofon is, ami egy LAN partira elengedhetetlen.

A kistesó D-Frame Mini névre hallgat és nevéből adja, hogy Mini ITX rendszerek építéséhez tökéletes alapot ad. (Gyártó cég honlapja a házról, katt.)

 

Ez a házikó már jóval kisebb (méretek: 405 x 230 x 501, súlya: 5,25 kg), ugyanakkor normál méretű tápot is elnyel (vagy akár 34 centi hosszú vga kártyát), így erősebb konfigot is építhetünk piciben. Több színkombinációban is kapható és elérkeztünk a horror-részhez, mert ára... na, az van. 

 

Rendelhetjük külföldről a Caseking.de honlapról (300 euró környékén), de Magyarországon is találtam a Merlinhardver.hu-n is cirka 100.000 Ft környékén!

Ennek ellenére nekem ISZONYATOSAN tetszik! Azonnal kéne egy...csakhát az ára...

Angol nyelvű cikk sok képpel a kisebb házikóról: https://www.overclockers.com/win-d-frame-mini-pc-case-review/

Szólj hozzá!

Címkék: PC ház

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr137352678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása