Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Battlefield 2142 - HER mod

2013.09.02. 22:01 Csubi8

A Battlefield sorozat 2006-ban megpróbálta belőni a távoli jövőt, egész pontosan 2142-ben járunk és már-már Star Trek-es hangulatban vadászhatjuk az ellent (nagyon jók a fegyverek, piros pont!). Maga a játék később kapott egy kiegészítőt Northern Strike néven, de a lényeg a MOD, méghozzá a HER MOD, amit innen le lehet tölteni hozzá.

Realisztikusabb játék (könnyebben ölsz, könnyebben halsz, de ez igaz a páncélozott járművekre is), több BOT a hálózati játékban, nekem nagyon tetszett, érdemes kipróbálni! 

Magyar nyelvű teszt az alapjátékról itt olvasható.

NAGYON FONTOS! Az Offline (internetkapcsolat nélküli) LAN csak a PATCH-ek nélkül működik, tehát a játékból ilyet keressetek! Nálam a Razor1911-es változat működött, teszteltem (win7, 64 biten).

Ajánlott gépigény:
CPU: 3.0 Ghz
RAM: 1 GB
VGA: 256 MB DirectX kompatibilis kártya
HDD: 1.8 GB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr505492414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása