Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Brothers In Arms: Hell's Highway

2014.08.16. 10:00 Csubi8

Teszteltem a Brothers in Arms: Hell's Highway című 2008-as háborús FPS-t is. Nálam ugyan nem a magyar nyelvű változat volt (ahogy egyébként azt a videóban hallhatjátok), hanem egy rippelt (angol) változat (KaOs), de ezzel is simán lehetett LANozni.

Ami tetszett: grafika, hangok, fedezékből lövés (mint a Rainbow Six Vegas 2-nél), járművek használata.

Ami csöppet furcsa volt, az az 1 multiplayer mód és a BOTok hiánya, valamint hogy a maximális játékosok számát 20 ÉS 14 főben lehet megadni. Más játékokban ezt egyesével tudod állítani, mindegy ezt nem értettem és esetleg még ideírnám a 7 kis pályát (mondjuk szembeállítva a Battlefield/Crysis valóságos "földrészeivel").

Ebben az egyetlen játékmódban az ellenséges területet/zászlót kell elfoglalni, ami egyébként nem rossz mulatság, szóval végülis ajánljuk, próbáljátok ki, főleg veterán fokozaton tud igazán szép kihívás lenni a játék (nincs crosshair, stb). (Magyar nyelvű játékteszt itt olvasható.)

Ajánlott gépigény:
CPU: 3 GHz
RAM: 2 GB
VGA: 128 MB
HDD: 7 GB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr315988447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása