Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Call of Duty

2014.03.17. 11:22 Csubi8

Azért, hogy teljesen lefedjük a teljes Call of Duty sorozatot (mármint LAN részről, mert az új részek nem működnek), kötelességem, hogy írjak az első részről, ami 2003-ban jelent meg. Ez a második világháborús FPS  is a kiegészítőjével együtt érdekes, ami a United Offensive.

Ahogy kipróbáltam a játékot, eszembe jutott, hogy hihetetlen mennyiségű időt töltöttem akkoriban a szervereken. Éjszakákba nyúlóan rohangáltam a pályákon - én sose voltam a sarokból hentelős figura - kergettük egymást, ugráltunk, lövöldöztünk...hajh, régi szép idők. :D

No, de akit érdekel, olvashat róla magyarul tesztet itt, a hálózati részről pedig a következőket kell tudni: max 20-an játszhatunk, a következő 9 módban:
- Deathmatch
- Team Deathmatch
- Headquarters
- Capture the Flag
- Behind Enemy Lines
- Base Assault
- Retrieval
- Search and Destroy
- Domination

BOT-ok nincsenek a játékban, de sok egyéb hálózati beállítás van. A grafika mai szemmel kissé kopottas, de a hangulat még mindig magával ragadja az embert. Retró LAN-ra (is) ajánlott. :)

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 4 vagy Athlon XP
RAM: 256 MB
VGA: 64 MB
HDD: ~2.5 GB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr495861940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása