Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Age of Empires II

2013.09.06. 15:20 Csubi8

A stratégiai játékok szerelmeseinek ajánljuk az Age of Empires II-t, azt is inkább egy kiegészítővel együtt, amelynek neve: The Conquerors (a játékról/kiegészítőről magyar nyelvű tesztet itt olvashattok).

Gépigénye igen alacsony, elvégre egy 2000-es játékról beszélünk. A hálózati része stabil, max 8 fő küzdhet, akár egymás ellen, vagy csapatokba verődve akár a számítógép ellen is.

A következő civilizációkból választhatunk:
- Azték
- Bizánci
- Brit
- Frank
- Germán
- Gót
- Hun
- Japán
- Kelta
- Kínai
- Koreai
- Maja
- Mongol
- Perzsa
- Spanyol
- Szaracén
- Török
- Viking.

Már a felsorolástól is kiszáradt a szám (*iszik*).

Időben a sötét kortól egészen a poszt-császár korig játszhatunk. Az alábbi módok vannak LANban: Deathmatch, Regicide, Random Map, Scenario.

Pályától függ, de hatalmas 1,5-2 órás gigacsatákra is számíthattok. A neten amúgy rengeteg tartalom kering (mapek, modok), érdemes körbenézni.

2013-ban kihoztak egy HD változatot a játékból (a modernebb op rendszerek miatt, stb), de mivel Steam-esre csinálták a játékot, ezért nem működik az offline LAN (reloaded változattal próbáltam).

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr165498195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása