Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Dirt 3

2013.10.31. 10:00 Csubi8

Az első részről még írtam egy nagyon lehúzó értékelést (multiplayer oldalról természetesen), az még a néhai Colin McRae néven futott. Aztán jött a második rész (Dirt 2), ahová óriási nevek szálltak be (Ken Block / Monster / DC Shoes), vagyishát szerintem felvásárolták a haldokló rally-s sorozatot és új életet leheltek bele.

A második részről nem készült teszt nálam, mert nem volt benne OFFLINE LAN, ráadásul a fejemet fogtam, amikor megláttam, hogy a menü rendszert megint képesek úgy előadni, hogy egy verseny-lakókocsiban vagyunk... mert ugye ezt már láttuk más játékban is (TOCA Race Driver). Mégegyszer valaki elsüti ezt a poént, komolyan tökön szúrom egy csavarhúzóval.

A harmadik rész 2011-ben látta meg a napvilágot és összekapták magukat a Codemasters-nél, mert végre van rendes multiplayer. Lehet osztott képernyőn is játszani (old school!), de van OFFLINE LAN is. Ráadásul elég sok módban játszhatunk:
- Rally
- Rallycross
- Trail blazer
- Gymkhana
- Landrush
- Head 2 Head
- Invasion
- Transporter
- Cat 'n' Mouse

És mindezeket egyéni, vagy csapat módban is játszhatjuk, a többi beállításról nem is beszélve.

Szóval így már elég jó a játék, megkapja az ajánlásunkat LAN-ra. :D

Ajánlott gépigény:
CPU: AMD Phenom II / Intel Core i7
RAM: 3 GB
VGA: AMD Radeon HD 6000 Sorozat
HDD: 15 GB

Szólj hozzá!

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr945606009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása