Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Mad Riders

2019.01.19. 10:30 Csubi8

A Mad Riders egy 2012-es offroad, vagyis pontosabban Quad/ATV játék, kifejezetten arcade stílusú, a PUREhoz hasonló és tökéletesen működik (internet nélküli) LANban, mindenféle hekkelés nélkül.

A játék elég gyors és néha pszichedelikus (talán a rengeteg szín miatt), szerintem több órát (nekem legalábbis) nehéz lenne úgy játszanom vele, hogy ne legyek rosszul, de egy-egy gyors menetet ki lehet belőle csavarni LAN partikon. (Nem hiszem, hogy sok magyarázatra szorulna a játék, de magyar nyelvű tesztet itt lehet olvasni róla.)

Egyébként 12-en játszhatunk vele maximum, 45 pályán, több féle játékmódban (Verseny, Kaszkadőr verseny, Perfectionist (itt a legjobb köridőt kell elérni)), ezek mellett persze Single módban lehet gyűjtögetni az XP-ket, amiket aztán ellocsolhatunk a versenyző ruhájára, vagy motorjára.

Játékigénye nem túl nagy, érdemes kipróbálni.

Minimál gépigény:
CPU: 2 GHz Intel® Core™2 Duo, vagy 2 GHz AMD Athlon™ X2
RAM: 2 GB
VGA: 256 MB
HDD: 1.2 GB

*RG Mechanics tört változattal tesztelve

Szólj hozzá!

Címkék: motoros Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr9514566118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása