Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Red Faction: Guerrilla

2014.07.10. 10:00 Csubi8

Őszintén szólva a Red Faction sorozat teljesen kimaradt az életemből, de valahogy felkeltette az érdeklődésem a Guerrilla néven futó játékuk - gondoltam belekukkantok, hátha van LAN része... közben pedig észrevétlenül beszippantott, mármint az egy személyes kampány része. A Marson vagyunk, csatlakozva a lázadókhoz, egy hatalmas bejárható terület áll rendelkezésünkre, mi választhatjuk a küldetéseket, amolyan sandbox játék, de úgy van tálalva az egész, hogy BEJÖN, de NAGYON!

A hangulata remek, a mars-járó járművek piszkosul jók és - most jön a játék legerősebb pontja - a rombolás... Felejts el mindent, amit eddig a rombolható környezetről láttál játékokban. A Battlefield sehol nincs ehhez képest! Mert a Guerrillában tényleg MINDENT szét lehet zúzni. Kalapáccsal, robbanószerrel épületeket, autókat... királyság! Sniperes a tetőn? Robbantsd ki alóla az épületet! Jön az ellenség és épp egy híd alatt? BENG, az arcukba az egészet! :D

De aki többet szeretne tudni a játékról, olvassa el a cikket itt: https://www.gamekapocs.hu/cikk/1171/red_faction_guerrilla

Max 16 játékos játszthat LANban, egy offline profilt kell a játékban csinálni (Games for windows), tehát abszolút nem kell hozzá internet, a következő módokon tudunk játszani:

- Anarchy (DM),
- Team Anarchy (TDM),
- CTF,
- Siege,
- Damage Control,
- Demolition,
- Bagman,
- Team Bagman.

Kooperatív nincs, sem BOTok a pályákon.
Ajánlott játék? Simán!

Ajánlott gépigény:
CPU: 3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon X2)
RAM: 2 GB
VGA: 256 MB
HDD: ~8.3 GB

*Reloaded változattal tesztelve

Szólj hozzá!

Címkék: TPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr866051854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása