Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast

2014.06.15. 10:00 Csubi8

Ez a nagyon klassz 2002-es játék Quake 3 motorra épült, így adott volt, hogy az egyjátékos küldetés mellé Multiplayer is kerüljön. Mindezt nagyon szépen kivitelezték, az alábbi módokon tolhatjuk:

- Free for All (Deathmatch)
- Team Free for All (Team Deathmatch)
- Capture The Flag
- Capture The Ysalamari (Hasonló a CTF-hez, csak éppen zászló megszerzésével egy Ysalamiri nevű állatka elszívja tőlünk az erőt)
- Duel (Az egyik legnépszerűbb játékmód, a párbaj, ahol csak két résztvevő van, a többiek nézik őket. A győztes bent marad az arénában, az új kihívó pedig belép)
- Jedi Master (Egy darab kard van az egész pályán, aki felveszi, az lesz a Jedi Master, ekkor szerezhet pontokat, ahogy meghal, eldobja a kardot, más veszi fel, és így tovább…)
- Holocron Free for All (A Free For All egy alfaja, mindenki Force Power-ek nélkül indul, ezeket később lehet összeszedni, méghozzá a Holocronok megszerzésével.)

Max 16 fő játszhat LANban, a szerver egyébként - különböző nehézségű - BOTokat is rakhat a játékba (nagyon egyszerűen, a játék közben a menüből).

Alacsony gépigény és kevés hely kell (650 MB), viszont a patchet ajánlom hozzá (1.04), több multiplayer-el kapcsolatos hibát javít. Akit érdekel, részletes magyar nyelvű játék ismertetőt itt tud olvasni.

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium II vagy Athlon 350 MHz vagy gyorsabb
RAM: 128 MB
VGA: 64 MB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS TPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr246042900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása