Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Starcraft 2

2019.01.13. 18:31 Csubi8

Az 1998-as Starcraft folytatását a rajongók szinte kikönyörögték. Akkoriban a játék borzasztó felkapott volt, bátyámmal mi is sokat játszottunk hálózatban, de igencsak eljárt felette az idő és szerencsére a 2010-es folytatás nem változtatta meg a játékot gyökerestől, hanem hű maradt önmagához.

A gammát olyan hype övezte/övezi, hogy elég komoly, közvetített e-sport mérkőzések voltak belőle, a youtube tele van ilyen részekkel. Ha van egyáltalán olyan aki nem ismeri ezt a remek stratégiai játékot, az itt tud magyar nyelvű játéktesztet olvasni.

Természetesen azért lehet itt olvasni a Starcraft 2-ről, mert lehet vele offline (internet nélkül) LANozni, ehhez az itt található PDF-et érdemes átolvasni (a játékhoz is van benne link); igyekeztem minél alaposabban leírni, hogy hogyan kell beállítani a gépeket.

Max 8 fő játszhat egymás ellen, vagy csapatokba osztva, de tehetünk BOTokat is a játékba.

Ajánlott gépigény:
CPU: i5, vagy AMD FX
RAM: 4 GB
VGA: Geforce GTX 650, vagy Radeon HD7790
HDD: ~14 GB

1 komment

Címkék: stratégia Lan RTS

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr3714560292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZU 2019.01.21. 08:00:49

Jó a leírásod a pdfben!

Annyit egészítenék ki, hogy ez a Heart of the Swarm kiegészítő, szóval az első 2 kiegészítő van benne, a legutolsó Protoss már nincs, mert a Blizzard bezáratta a StarFriends csapatot.
süti beállítások módosítása