Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Starcraft: Broodwar

2013.11.07. 18:00 Csubi8

Tekerj bele a videóba valahová, ahol már folyik az akció.  ;)

A LAN-os listából nem maradhat ki a Starcraft névre hallgató űrstratégia sem. Annak idején sokat játszottunk vele hálózatban, talán pont itt az ideje leporolni. (A videóról jut eszembe, hogy a youtube tele van hasonló videókkal, ahol ilyen komplett mérkőzések vannak. Talán mert Japánban, Koreában és más országokban hagyománya van a JÓ játékoknak és ezeket a felvett játékokat/küzdelmeket televízióban is közvetítették!!!)

Érdemes feltenni hozzá a Broodwar nevű kiegészítő lemezt is. Protoss, Terran és Zerg lények/csapatok küzdenek egymás ellen ebben az 1998-as RTS-ben.

Tudom, tök régi játék, de jó hangulata van. És LANban akár 8-an is abálhatjuk egymást. A számítógép lehet ellenünk, vagy velünk is, lehet játszani King of the Hill, vagy Capture the flag-et is, van benne pályaszerkesztő (én annak idején csomó multiplayer pályát csináltam), szóval a lényeg benne van.

Gondolom nem várjátok, hogy a gépigényt leírjam, mert talán még egy abakusz számológépen is elfut. XD

Sok petíció született, melyben a folytatást követelték, évekig kellett várni, sírni, térden állva könyörögni és a játékosok nagy örömöre 2010-ben megérkezett a Starcraft II... (amiből pedig kihagyták az offline LAN lehetőséget)

+Tipp: Windows 7 tulajoknak a színekkel gondjuk lehet, ők töltsék le a mellékelt fájlt.

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr975618226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása