Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Rainbow Six: Vegas

2013.09.07. 19:03 Csubi8

Kétséget kizáróan egyik nagy kedvencünk a Rainbow Six sorozat, a Lockdown után teszteltük a Vegas első részét (mert ahogy ebből kiderül, majd jön a cikk a második részről is). A játék teljes nevén: Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas. Mit is mondjak, nagy kedvenc lett. Csak szeretném ennek a 2006-os játéknak a LAN módjait felsorolni:
- Attack & Defend
- Survival
- Team Survival
- Team Sharpshooter
- Retrieval
- Coop Story
- Coop Terrorist Hunt
- Conquest
- Assasination

Igen, jól látjátok 9 FÉLE MÓDBAN lehet LANon játszani! Ez példa lehetne más játékok számára, ahol pl. egyáltalán nincs (magyarul leszarják) a LAN-t.

A játékról annyit, hogy nekünk a COOP módok tetszettek legjobban, ahol társainkkal együtt (max 4-en) lehet végigtolni a sztorit,vagy kinyírni a terroristákat. A többi módban max 14-en játszhatunk.

A grafika remek, hangok jók, fegyverek is, kiváló taktikai FPS. Aki nem ismeri; ez egy kicsit "gondolkodósabb", "tervezősebb", mint a COD, vagy BF. Például egy csukott ajtó előtt érdemes megbeszélni a stratégiát: ki nyitja ki az ajtót, ki dobja be a gránátot, vagy hasonlók. Emiatt ez különleges élményt ad, főleg multiban. Én azt a változatot ajánlom a játékból, ami "R6Vegas.v1.06-SiMON" névre hallgat, mert ez tartalmazza a patchet is, persze aki teheti vegye meg eredetiben, ha még lehet kapni, mert ma már bagóért kapható.

Magyar nyelven egy tesztet itt olvashattok a játékról.

Mininál gépigény:
CPU: P4 3Ghz, vagy hasonló AMD
RAM: 1024 MB
VGA: 128 MB
HDD: 7 GB

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr795498953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása