Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Doom

2014.06.24. 10:00 Csubi8

ŐRÜLET!

Egy 20 éves játékot próbáltam... mit játék... "mérföldkő" a PC-s játékok történelmében, amikor is 1993/1994-ben megjelent a Doom. (Jelen esetünkben rögtön két játékot ajánlok, a Doom Ultimate-et, valamint a Doom II-t, mivel nincs nagy eltérés a két játék között, mármint grafikában, játékmenetben, stb.)

Ma lehet, hogy egyesek csak röhögnek ezen a játékon, de ez abban az időben felforgatta a világot. A vér, az erőszak, a sátáni teremtmények azonnal kicsapták a biztosítékot egyesekben, míg a GAMER társadalom (ami akkor még jóval kisebb volt) csak úgy falta a játékot (ahogy én is).

De nem érdekes az egész, ha csak történelem és múlt lenne, azonban működő LAN van benne!!! Fokozzam még? Működő KOOPERATÍV mód!!!

Teljességgel hihetetlen, de működik (64 bites Windows 7-en tesztelve)! Szóval 4 fős kooperatív került a játékba és ennyien játszhatunk Deathmatch-et is. És mivel nyakunkon a karácsony (már csak 7 hónap) és mert általában olyan jó fej vagyok, letöltheted tőlem: a Doom Ultimate-et INNEN, a Doom II-t pedig INNEN (csak ki kell tömöríteni).

Tipp: a "chocolate-setup.exe"-vel inditsd a játékot, itt tudsz csinálni szervert (és itt tudnak a többiek csatlakozni is) LANban.

Nem kérdés, hogy mivel fogunk játszani a következő LAN-partyn...

Hogy kacagjunk egy jót, itt a gépkövetelmény:
Operációs rendszer: MS-DOS 5.0
CPU: Intel 386DX 33 MHz
RAM: 4 MB
Grafikus kártya: VGA kompatibilis
Sound Blaster hangkártya
HDD: ~20 MB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan kooperativ

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr326045593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása