Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Tom Clancy's HAWX

2014.09.24. 10:00 Csubi8

A Tom Clancy sorozatot főleg a settenkedős, osonós és terrorista-vadász játékairól ismerjük, amelyekben katonák bőrébe bújhatunk (FPS/TPS). Ezért is volt meglepő, amikor előrukkoltak egy repülőgépes-játékkal 2009-ben, számomra pedig egyben kétséges, hogy vajon siker-termék lesz, vagy csúfos kudarc?

Nekem nem sok közöm van a repülőkhöz. 33 éves létemre még sosem ültem nagy repülőn, csak sárkányon (az mondjuk tetszett) és a játékiparban sem sokat foglalkoztam a repülés tudományával. Volt egy ősrégi repcsis játék Raptor néven, amolyan játéktermi cucc (like), meg egy másik, aminek nem emlékszem már a nevére, csak arra, hogy egy csomó billentyűt be kellett nyomni a felszálláshoz, de leszállni sose sikerült (dislike).

Szóval szabályszerűen féltem, amikor a gépemre került ez a játék, aztán pedig olyan kellemes meglepetés ért, mint karácsonykor a fa alatt. Eleve nem kell felszállni, az irányítás könnyű, mégis választható a nehézség, változatosak a küldetések, van egy halom repzaj, 2 perc alatt sikerélményem lett, szóval seperc alatt beszippantott a gamma. A lényeg, hogy NEM egy vérbeli-vérbajos szimulátor, hanem amolyan arcade-os élvezet akár azoknak, akik alaphangon sose nyúlnának repülős cuccokhoz és innen nézve sikeresnek mondható a Tom Clancy's HAWX.

Részletes tesztet itt olvashattok róla: https://www.playdome.hu/cikk/27492/tom_clancy_s_hawx_pc

Multiplayerben (offline LANon) két módon játszhatunk, Team Deathmatch max 8 személlyel és Kooperatív módban max 4-en. Érdemes kipróbálnotok, mert ha egy ilyen (szószerint) földhöz ragadt embernek - mint én - tetszett a játék, akkor ti sem fogtok csalódni! :)

Ajánlott gépigény:
CPU: Intel Core 2 Duo 6320 / AMD Athlon X2 4000+ vagy jobb
RAM: 2 GB
VGA: 256 MB
HDD: 6,4 GB

*Skidrow változattal tesztelve

Szólj hozzá!

Címkék: coop repülős Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr566503657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása