Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Brothers In Arms: Road to Hill 30

2014.04.30. 10:00 Csubi8

Hónapok óta "tanítgatlak" benneteket a különféle játékok LAN módjaira és most jött el a pillanat, hogy felejtsetek el mindent ezzel kapcsolatban. Legalábbis, ha a Brothers in Arms gammákról beszélünk.

Ez egy 2005-ös második világháborús FPS (eddig ugye semmi extra), veterán katonák valós beszámolói alapján készítették a küldetéseket (legalábbis ezt mondják), helyet kapott benne némi taktika is, valamint csapatunkat vezetni, irányítani kell (pályák végén kaphatsz bónuszt, ha nem halnak meg az embereid), de ugye ilyen játékokkal már eddig is találkozunk. A grafika átlagos, az ellenfél nem akar meghalni, pedig folyamatosan a szeme közé célzol, szóval mondhatnánk, hogy egy felejtős játék (magyar nyelvű teszt a játékról itt), pláne ha LANon ezzel kéne játszani egy Deathmatchet.

De nem ám, mert itt jön a csavar! Nincs deathmatch, meg capture the flag, van helyette viszont egy feladatalapú/kooperatív-szerű mód LANban, amelyben max 2/4 játékos nyomulhat (azaz vagy ketten, vagy négyen játszátok).

Mit jelent a "feladatalapú/kooperatív-szerű mód LANban"? A játék indulásakor kapsz magad mellé néhány számítógép irányította katonát, valamint egy küldetést, amit végre kell hajtanod (felrobbantani egy raktárat, megszerezni titkos iratokat, stb), míg a másik csapatban harcolóknak pedig értelemszerűen védeni kell az adott objektumot, tárgyat. Szóval külön érdekesség, hogy a számítógép veled is és ellened is van (ugyanakkora arányban).

Mindenképpen trükkös játék, mondjuk a limitált maximális 4 fő az, ami miatt nem lesz a LANok sztárja, de szerintem nagyon jó ötleteket vittek bele, érdemes kipróbálni

A fentiekben a Road to Hill 30-ról (ez az első rész) volt szó és nem csinálok külön cikket a Earned in Blood-ról, ami egy később kiadott küldetéslemez, mivel - a több LAN pályát leszámítva - ugyanaz a felállás multiplayerben (2/4 fő, küldetéses játékmenet).

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 4 vagy Athlon XP
RAM: 1 GB
VGA: 64 MB
HDD: 3 GB

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr985883061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása