Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

F.E.A.R. 2 - Project Origin

2014.07.16. 10:00 Csubi8

Szeretném itt most leszögezni, hogy a F.E.A.R. második része egy NEM ROSSZ játék (2009-es gamma). Legalábbis egyjátékos módban semmiképp, mert van benne akció és borzongás is, amikor például a legváratlanabb szitukban "ránk tör" egy Alma nevű kislány/kisasszony, de az egész mulitplayernek annyi köze van az eredeti játék feelingjéhez... mint kemping sajtban a sátorvas.

Mert zsír, hogy max 16-an játszhatunk vele LANban és vannak olyan módok, mint
- Deathmatch
- Team Deathmatch
- Blitz
- Armored Front
- Fail safe
- Control
de valahogy hiányzik a lényeg, mert ennyi erővel ez bármilyen más lövöldözős játék is lehetne. Ezt a hibát annak idején a Stalker is elkövette, persze valószínűleg elfogyott a pénz, vagy az ötlet, amikor már a multiplayer részhez értek, de ennél többet érdemelt volna a játék.

Nincs kooperatív mód, sem AI a pályán, de én csináltam volna hozzá a játék stílusához passzolva valami horror módot.

De tényleg, higyjétek el; annak ellenére, hogy épp az előbb szapultam a játékot, maga a játék NEM ROSSZ. Csak az eredetiség hiányzik belőle.

+1 érdekesség: 2010-ben beválasztották a játékot "A 11 legfurcsább játékbefejezés" közé.

Ajánlott gépigény:
CPU: Core 2 Duo 2.2GHz proci/Athlon 64 X2 4400+
RAM: 1.5 GB
VGA: 512 MB
HDD: ~12.5 GB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr76098138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása