Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Medal of Honor: Allied Assault

2014.03.10. 10:00 Csubi8

Muszáj volt kipróbálnom ezt a 2002-es Medal of Honor-t is; tulajdonképpen ez volt az igazi és első MOHAA, amit kihoztak PC-re, előtte volt talán még két rész, ami kizárólag konzolon jelent meg. Nagy siker volt, ahogy kipróbáltam, ráismertem a pályákra, emlékek törtek elő bennem (hüpp). Persze mai szemmel ultragagyinak tűnik (mondjuk egy Crysis, vagy Far Cry után), de azért ez több mint 10 éve volt menő; ne felejtsük.

Az alapjátékról magyar nyelvű bemutatót itt tudtok olvasni, jelent meg hozzá két kiegészítő is, én ezek közül a Spearhead-et próbáltam (erről itt tudtok olvasni).

LANban max 16 játékos játszhat, van dedikált szerver lehetőség, az alapjátékkal Free for All, Team Game, Körökre osztott játék és Küldetés alapú játék módokban játszhatunk (a Spearhead kiegészítővel kapunk még plusz pályákat és egy úgynevezett Tug of War játékmódot). Botok nincsenek alapból a játékban, de ha a Google-ben rákeresel a "objbots.zip" fájlra és letöltöd, akkor a küldetés alapú játékban lesznek BOTok. :)

Ajánlott gépigény:
CPU: 700 Mhz, vagy gyorsabb
RAM: 256 MB
VGA: 32 MB
HDD: ~2.0 GB (a Spearhead kiegészítővel együtt)

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr155849625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása