Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Left 4 Dead

2014.11.05. 10:00 Csubi8

Talán senkinek nem kell bemutatnom a 2008-as Left 4 Dead játékot, akinek mégis, csak annyit érdemes tudni, hogy egy Valve által kiadott játékról van szó és hatalmas népszerűségnek örvend. A második részről már készült nálam ajánló, de erről még nem, így pótolom a hiányosságot.

Ahogy az a videóból lejön: eljött a világvége, mindent elleptek a zombik és a mi feladatunk, hogy társainkkal együtt "túléljünk". A játékban van single player rész, de ezt a játékot kifejezetten multiplayerre tervezték és abban lehet legjobban kiélni (kiölni) magunkat: nagyon ajánlott játék! (Magyar nyelvű cikk itt olvasható.)

Én a 'nosteam' változatot próbáltam (ebben már DLC-k is vannak), és bár nehezen bírható rá LANra, (az eredeti játék STEAM/internetfüggő), de csupán egyetlen fájl szükséges (egy launcher, ami letölthető innen - a játék főkönyvtárába kell tenni), ezt elindítva könnyedén csinálhatunk szervert a saját gépünkből (és ezzel a fájllal tudunk csatlakozni is). Igy tehát nem kell egyáltalán internetkapcsolat a játékhoz, tehát OFFLINE LAN-os. (like)

Három mód van, Kooperatív (4 fős), Versus (ilyenkor mi lehetünk a zombik) és Survival.

Gépigénye nem véresen komoly (höh, bocs a szóviccért), toljátok hatszázzal!!

Ajánlott gépigény:
CPU: 3.0 GHz P4, dupla magos 2.0, vagy AMD64X2 (vagy jobb)
RAM: 1 GB (XP) / 2GB (Vista / 7)
VGA: 256 MB
HDD: ~6.1 GB

5 komment

Címkék: zombi coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr836537531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marksz1 2014.12.16. 10:04:17

Szia
Tudnál abban segíteni, hogy a L4d_Launcher indításánál .Net keretrendszer hibával indul és nem működik megfelelően. Maga a játék fut rendesen. Másik gépen is müködik a launcher csak addott gépen nem.

Csubi8 · http://lanparty.blog.hu 2014.12.16. 10:10:20

@marksz1: szia, a játékhoz fel kell telepíteni egy külön programot még, a Microsoft.NET Framework 4, vagy 3.5 verziósat. majd szólj, hogy ez megoldotta-e a problémát, de elméletileg ez kell neki. ;)

marksz1 2014.12.16. 12:22:10

@Csubi8: 3.5 telepítve (win7), 4-est is telepítve van. Már javítottam őket újra raktam meg mindennel próbálkoztam de egyenlőre semmi. Csak az a furcsa hogy mind a két gépen megy a játék ugyan az a verzió(régebbi telepítés, és azt másoltam át a másik gépre)de a launcher csak az egyik gépen megy. Amikor elinditom a launcher-t akkor ez fogad:
drive.google.com/file/d/0B-yWeVd1P-rGRHYxRlZJRVZGSEk/view?usp=sharing
Ha a folytatásra nyomok akkor elindul csak nem tudom beállítani a pályákat:
drive.google.com/file/d/0B-yWeVd1P-rGNFNHcHA0RTFqNTg/view?usp=sharing
Majd csütörtökön még 1 szer neki állok és akkor majd kiderül. De ha esetleg van valami ötleted akkor szívesen várom.
Köszönöm szépen a gyors választ!

fefodor 2017.12.17. 09:00:31

Sziasztok!! Lanba szeretnénk játszani. Játékok indulnak. elinítottuk a launchert. készítünk servert de a gépek nem látják. mi lehet a probléma?
Láttam van vmilyen port beírása lehet hogy az a gond?

Csubi8 · http://lanparty.blog.hu 2017.12.17. 22:13:51

@fefodor: szia, milyen windows van a gépeken (7/8/10)? tűzfalak kikapcsolva? milyen eszközzel kapcsolódtok össze (switch, router, wireless?)

ha a gépek nem látják egymást, feltehetőleg ahálózat van blokkolva valamilyen program miatt (windows tűzfal/defender/eset/norton, stb). vagy más játék megy LANon?

üdv
Csubi
süti beállítások módosítása