Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Dune 2000

2014.04.17. 10:00 Csubi8

Ne tévesszen meg senkit, a Dune 2000 játék nem 2000-ben jelent meg. Még korábban, 1998-ban. Stílusát tekintve real-time strategy (RTS), egy igen komoly rajongó táborral rendelkezik (elvégre "A Dűne" egy komoly sci-fi alapmű - Frank Herbert, 1965 -, könyvek, tévéműsorok, filmek alapja stb) és egyébként tényleg egy nagyon kellemes kis program.

Az alapötlet azóta sem változott ezeknél a játékoknál: nyersanyagot gyűjteni, építkezni, katonákat/harci egységeket képezni és legyőzni az ellenséget. Számomra mindig jópofa, ha az átvezető videókat nem animációval oldják meg, hanem élőszereplős változatban (mint a Command and Conquer: Red Alertben). A történetbe most nem akarok belefolyni, de három "faj" közül válaszhatunk, Atreides, Ordos és Harkonnen.

Mivel akkor még csak gondolatban született meg a Windows XP/Vista/7, ezért a megfelelő működéshez töltsétek le a rippelt játékot innen -> http://thebeings449.comoj.com/Downloads/  Kemény 112 MB-os méretével nem hinném, hogy nagyon megterhelné a gépetek háttértárolóját. :D

LANban 2-6 fő játszhat, rakhatunk mellé még 4 számítógép ellenfelet, kicsitől nagy térképig válogathatunk pályákat, szerintem érdemes ezt is felvenni a retro-lan listára.

Gépigény?! Pfh...na most komolyan...

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr375883122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása