Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Call of Duty: World at War

2014.01.21. 10:00 Csubi8

Nyekk85 szólt nekem, hogy hiányzik a felsorolásból a Call of Duty: World at War. Én - őszintén - csak pislogtam, mert valahogy képben voltam a Modern Warfare részekkel, Black Ops-okkal, de a World at War-ról még csak nem is hallottam... lehet hogy ekkor teljesítettük a NASA-val a Marc expedíciót, ezért maradhatott ki. Most pótoljuk ezt a hiányosságot.

Megint nem játékteszt jön - ahhoz tessék elolvasni ezt - hanem LANosítás és az ebben rejlő lehetőségek.

A multiplayer-el a legkönnyebb a dolgunk (Punkbustert ne telepitsétek fel), max 24 játékossal bátran vághatunk neki az alábbi módokon:
- Free for all (Deathmatch)
- Team Deathmatch
- Domination
- Sabotage
- War
- Headquarters
- Search and Destroy
- és a jó öreg CTF (Capture the flag).

Mindezt már az alapjátékkal (a simán feltelepített játékkal is).

Ha ennél valaki többet szeretne (több pályát és esetleg stabilabb környezetet), akkor töltse le a javításokat és telepítse (sorban mindet: 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6, 1.7 - például a patchelj.hu oldalról).

Öröm a köbön, hogy van benne kooperatív játéklehetőség, ahol a kampányokat végigvihetjük szűk haveri körrel (max 4 játékos). Ehhez már trükközni kell, az alapjátékhoz ez a fájl kell (csak a játék főkönyvtárába tenni és ezzel indítani), az 1.7-es patchelt játékhoz viszont ezt a fájlt használjuk.

A fenti fájlokkal együtt működik a Zombi-mód is (ahol ismét hullámokban támadó zombikat kell likvidálni). A játék remek, a gépigény elfogadható, toljátok ezerrel; ajánljuk!

Minimum gép:
CPU: Pentium 4 3 GHz
RAM: 512 MB (Vista 1 GB)
VGA: GeForce 6600GT/Radeon 1600XT vagy jobb
HDD: ~8.0 GB

5 komment

Címkék: zombi coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr715768795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyekk85 2014.01.21. 15:47:04

Köszönöm szépen... :) :) :)

Hawaii2249 2015.11.15. 11:15:18

Szeretnék egy kis segítséget kérni. 2 gépre lett feltelepítve. 'A' gép nem látja 'B' gépet, de 'B' látja 'A'-t. Ez nem zavart több órán át játszottunk. Most egy hét utána 'A' látja 'B'-t, de 'B' nem látja 'A'-t. Ez nem lenne gond, de amikor csinálok Host-ot 'A' nem tud csatlakozni időtúllépés miatt. Felraktuk egy 'C' gépre is. 'A' és 'C' oda vissza látják egymást de 'B' senkit nem lát, és 'B' időtúllépés miatt nem tudnak csatlakozni. 'B' gépen már többször újra húztam a játékot, törölte a nod-ot, már mindent csináltam, de semmi nem segített. Valami ötlet vagy tipp? Mindhárom gépen ugyan az a verzió van fent.

Csubi8 · http://lanparty.blog.hu 2015.11.15. 12:56:23

@Hawaii2249: szevasz, ez biztos valami hálózati dolog lesz, nem a játékkal van valami.

abba most nem megyek bele, hogy milyen oprendszer van a gépeken, mert nálam windows7 volt/van az összes tesztelt gépen; talán az újabbakkal sincs gond, de azért jobb tudni.

a tűzfal lehet az első számű ludas, így azt tuti kiiktatnám a játék idejére. a nod a neccesebb, mert múltkor haver se tudott csatizni, neki is nOD volt a gépén és inaktiváltuk, de mégis volt valami rákja, szóval nála meg se tudtuk ezt oldani.

a másik, hogy érdemes fix/statikus IP cimeket beállitani a gépeknek, az is segithet egyes esetekben (első gép: 192.168.0.10, második gép: 192.168.0.11, stb)

az megint egy kérdés, hogy milyen eszközön keresztül csatlakoztok. a legjobb a switch, mert nem kell félni attól hogy esetleg a router tűzfala kavar be valamiért.

egyenlőre ezek jutottak eszembe.
üdv

Hawaii2249 2015.11.15. 13:11:43

@Csubi8: Köszönöm a gyors választ! Kb. 20 perce meguntam, és végig néztem mit tettem fel múlthét óta. 'B' gépen, vagyis az enyémen volt fent VirtalBox, amit 2 napja telepítettem. Most letöröltem, és azóta mindenki lát mindenkit és működik minden.

Írtad, hogy a Switch jobb lenne mint a router. A wifi miatt a routert használjuk mert 2 laptop 1 asztali pc van. Ha az asztalin is meglenne oldva a wifi kapcsolat, akkor a telefonos wifi hotspot jobb lenne mint a router?

Csubi8 · http://lanparty.blog.hu 2015.11.16. 06:32:32

@Hawaii2249: szevasz, őszintén szólva mi a LANon sosem csatlakoztunk/csináltunk vezetéknélküli módon, pedig hidd el; elég sűrűn beesik egy-egy LAN. és ez nem feltétlen arról szól, hogy milyen őskövületek vagyunk és nem haladunk a korral, hanem arról van szó, hogy a vezetéknélküli hálózatok kialakítása - a kényelem előnye mellett - azért hátrányokkal is jár, mint például a helyes konfiguráció, vagy a (szabványtól függően) kisebb sávszélesség.

ezért van hogy a profi gamer alaplapokon 2 db LAN port van (vezetékes) abból is 1000 MB/s sebességű.

néhány gép esetén egyébként jó alternatíva a wifi, de játéka is válogatja (hogy játék közben mennyi adatnak kell átfutnia a hálózaton, de ezt saját magatoknak kell letesztelni.

szóval én csak a vezetékes megoldások közül írtam, hogy a switch egy fokkal könnyebb és egyszerűbb eszköz, mint a router; kevesebb hibafaktorral.

üdv
süti beállítások módosítása