Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Command & Conquer 3: Tiberium Wars

2015.01.21. 10:00 Csubi8

Leteszteltük a 2007-es Command & Conquer 3: Tiberium Wars stratégiai játékot, ebből is a Kane edition-t, ami egyébként csak plusz skineket és multiplayer pályákat ad, de azért értékeljük (még akkor is, ha ezzel a zsebünkben próbál kutakodni a játékkészítő cég).

A Command & Conquer jövőben játszódó, valós idejű stratégiai játékok egyedülálló hangulata képes lebilincselni az embert, hosszú órákig elszöszmötöl az ember, közben pedig remekül szórakozik, mert jók a hangok, a zenék, az élő szereplős átvezető videók, valahogy átjön az egész fantasztikus világ, a pusztuló jövő, amelyben persze az ember a legpusztítóbb. (Gyorstalpaló oldal a C&C játékokról ide katt!)

A Fairlight (FLT) változattal próbáltam a játékot, max 8 fő tolhatja LANon, vonhatunk be számítógép ellenfeleket is, megadhatjuk az AI erősségét, valamint személyiségét (mennyire legyen harcos kedvű, vagy inkább építkezős), csapatokba verődhetünk, vagy állíthatunk be handicap-et is.

(A telepítésnél csupán arra kell figyelnünk, hogy mindenki más serial számot adjon meg, mert ugyanazzal a számmal nem enged két gépet a hálózaton.)

Gépigénye se embertelen, próbáljátok ki, ráadásul van hozzá magyarítás is (guglizz rá); nekünk bejött!

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 4 2.2 GHz
RAM: 1 GB
VGA: 256 MB
HDD: 6 GB

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia coop Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr437050603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása