Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Command and Conquer: Red Alert 3

2014.03.13. 10:00 Csubi8

Nem tudom, hogy lehet-e ilyet mondani egy valós idejű stratégia játékra, de szerintem a 2008-as Command and Conquer: Red Alert 3 egy rettentő jópofa gamma. Pont az a játék, ami nem akar komoly lenni, viccnek veszi a történetet, ugyanakkor olyan profi szinten adják elő, hogy simán a része akarsz lenni. Meglepő volt az élőszereplős átvezető videók tömkelege, ráadásul neves színészekkel, de akit bővebben érdekel, olvasson róla magyar nyelvű játékbemutatót itt. Tetszett, hogy magyar nyelvű volt a játék (a filmek pedig rögtön feliratosak).

LAN-ban max 6 fő játszhat, három nemzetből választhatunk: oroszok, a felkelő nap serege és a szövetségesek.

A Red Alert 3-ban van kooperatív játékra is lehetőség, de SAJNOS ehhez már internetkapcsolat kell (meg regisztráció, fúj), tehát nem működik sima LANon.

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 4 2,2 GHz
RAM: 1 GB
VGA: 256 MB
HDD: ~10 GB

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr495852561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása