Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

MotoGP 07

2014.10.22. 10:00 Csubi8

Akik régebb óta követik a blogot, láthatják hogy sok szimulátor van a kínálatban, de ezek közül kevés a motoros. Ennek rém egyszerű oka, hogy kevés normális motoros játék van, ezek egyike a poénos-verekedős RoadRash, amit már ajánlottam korábban, de ha komolyabban szeretnénk űzni a motorozást LANon, akkor itt a MotoGP 07.

(Ez persze nem azt jelenti, hogy a létező összes szimulátort ki fogom próbálni LANban, tehát NEM lesz se Kecskeszimulátor, se Golflabdaszedő-szimulátor, se Életmentő-szimulátor.)

A játékról annyit, hogy szokni kell az irányítást, eleve billentyűzetről nem az igazi, autós kormánnyal barom lennék motort irányítani, repülőgép joystick megint nem jó, szóval van egy ilyen képzavar, hogy akkor mivel is lenne jó, talán valami playstation féle joyó lenne megfelelő (amivel szépen lehet adagolni féket/gázt/irányváltást), de lehet csak én nyafogom túl ezt a témakört. Mondjuk valami ilyesmivel kellene:

Maga a játék nem rossz, nem egy high-tech grafika (ez ugye LANon pont nem érdekes, mert a LANosok túlnyomó többségben régebbi gépekkel nyomulnak -> gépigény lejjebb), de elfogadható.

Van benne alapból LAN rész, ráadásul elég sok minden beállítható (akarunk-e a versenyeken számítógép ellenfelet, ha igen milyen nehéz legyen, van lehetőség apró motor tuningra), nem is beszélve a különféle lehetőségekről.

Ugyanis választhatunk a MotoGP módból (a 2007-es versenyző/pálya/motor felállásból) és az úgynevezett Extreme módból, ahol kb (viccen kívül, állítólag) 1 millió variációt lehet összehozni a motorokból (kinézet, tuning, stb).

Persze van Time Trial, Bajnokság, Tag Mode, Stunt Mode, vagy Gyors verseny, úgyhogy összességében véve nem egy rossz játék, csak (véleményem szerint) nehéz LAN partira összehozni annyi embert, aki szívesen motorozik, mert ez kőkemény rétegjáték. Nekem tetszett, én játszanék vele, ha találnék annyi embert (max 16 játékos).

Minimál gépigény:
CPU: Pentium 4 @ 2.4 GHz
RAM: 512 MB
VGA: ATI Radeon 9800, vagy jobb, GeForce 6600, vagy jobb (128 MB)
HDD: ~ 5 GB

*A MotoGP 08-ban már nincs LAN opció, ahogy aztán a soron következő PC-s változatban, a MotoGP 13-ban és MotoGP 14-ben sem...

Szólj hozzá!

Címkék: Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr516527071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása