Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Command and Conquer: Generals

2014.03.07. 15:03 Csubi8

Érdemes még kipróbálni a Command & Conquer RTS stílusú játékait is LANon. Elsőnek itt van a Generals alcímű változat (Zero Hour kiegészítővel megtolva), 2003-as játék.

A játékban háromféle csapattal lehetünk, amerikaiak, kínaiak és a világfelszabadítók (GLA). Magyar nyelvű tesztet itt olvashattok a játékról (a Zero Hours kiegészítőről pedig itt olvashattok) és a cikken belül részletes leírás van a fentebb említett 3 csapatról. Max 8 fő játszhat egyszerre LANon, lehetünk egymással (csapatokban) és egymás ellen és a neten találhatunk egy rakás plusz MODot és rajongók által készített pályákat is.

Két dologra érdemes odafigyelni: a telepítéskor mindenkinek más SERIAL száma legyen, a másik pedig, hogy FULL HD felbontásban nem mindig akar elindulni a játék, ilyenkor Windowsban vegyétek le a felbontást.

A játék "aranyos", viszonylag egyszerű, élvezetes, jó kis csatákat lehet benne vívni. Ajánljuk!

Ajánlott gépigény:
CPU: 1.8 GHz vagy gyorsabb Intel Pentium IV vagy AMD Athlon proci
RAM: 256 MB
VGA: 128 MB
HDD: ~2.0 GB

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr695846839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása