Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Crysis

2014.04.01. 10:00 Csubi8

2007-ben úgy várták a Crysis-t, hogy Michael Jackson-nak több koncertjét is le kellett mondania, mivel a játék megjelenése után csupán ötvenen voltak kíváncsiak a pop királyára; a többiek mind otthon játszották a gammát...

Persze a fent leírt esemény csupán a képzelet szüleménye, de a megjelenés előtt már alaposan ment a marketing-gépezet a Far Cry alkotóitól.

A játék lélegzetelállító lett, magyar nyelvű tesztet itt olvashattok róla, minket most csak a LAN része érdekel.

Szerencsénkre van benne alapból LAN, akár 32-en is játszhatunk benne, viszont csak két módban: Hatalmi Harc (Power Struggle= két csapat egymás ellen, objektum megsemmisítés, stb), vagy Azonnali Akció (Instant Action=FFA, Free for All, mindenki mindenki ellen). Nincs kooperatív mód, sem BOTok a játékban, ez azért levesz az élvezeti értékből, valamint a gépigény is többeknek visszatartó erő lehet.

(Technikai infó: játékból a Razor változatot teszteltem, 1.2 és 1.21 patchel megtolva.)

Ajánlott gépigény:
CPU: Intel Core 2 DUO @ 2.2 GHz vagy AMD Athlon 64 X2 4400+
RAM: 2 GB
VGA: NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 vagy hasonló (512 MB)
HDD: ~12 GB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr745875794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása