Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Serious Sam: The First / Second Encounter

2014.08.07. 10:00 Csubi8

Egy igazi klasszikus FPS a Serous Sam is, ami nem maradhat ki a kedvenc LANos játékok közül. Az első rész 2001-ben látott napvilágot The First Encounter néven (nem sokkal később hoztak ki egy második részt is - Second Encounter - de a kettő között nincs akkora eltérés grafikában és játékmenetben, így együtt kerültek górcső alá).

Mit is mondhatnék a játékról... először úgy tűnt, hogy nincs sztori, csak menni kell a pályákon és öldökölni. Aztán elolvastam a játékról egy ismertetőt és meglepődtem, hogy itt bizony komoly sztori van, legalábbis a háttérben, mert nekem nem tűnt fel. :D

A játékban a következő dolgok történnek kb.
- mész,
- LŐSZ,
- mész,
- LŐSZ, LŐSZ, LŐSZ
- picit mész
- még többet LŐŐŐŐSZ
- másik fegyvert veszel fel,
- LŐSZ,
- lőszert veszel fel és életet,
- RETEK SOKAT LŐSZ!
és így tovább.

Közben pedig a "szereplő" élcelődik, ironikusan beszól; nekem elsőre a Duke Nukem villant be.

Ebből a játékból később hoztak ki egy HD verziót, ahol sokkal szebb a vér és a felrobbanó húscafat, de én az eredeti változatokat próbáltam.

Három mód van LANozni, kooperatív módban haverokkal nyomathatjuk a sztorit, van benne Fragmatch (=Deathmatch), valamint egy Scorematch nevű mód is (amint beszállsz egy ilyen játékba, azonnal elkezd nőni a pillanatnyi pontértéked. Ha megölsz valakit, az ő pillanatnyi pontértéke hozzáadódik a tiedhez, de ha öngyilkos leszel, akkor levonódik a te pontodból.)

Gépigénye elég alacsony, toljátok bátran (max 16 fő LANban).

Ajánlott gépigény:
CPU: P4
RAM: 512 MB
VGA: 128 MB
HDD: első rész: 400 MB, második rész: 600 MB

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr136099337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása