Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

F.E.A.R.

2014.06.19. 10:00 Csubi8

A F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) "ijesztgetős" FPS 2005-ben jelent meg. A történet szerint egy olyan alakulathoz kerülünk, amelyek természetfeletti eseményeknél kerülnek bevetésre és single playerben néha erős tud lenni a para faktor, de Multiplayerben (szerencsénkre?) ennek nyomát sem találjuk. (Magyar nyelvű játék bemutatót itt tudtok olvasni.)

LANban max 16 játékos lehet, az alábbi változatokban játszhatunk: Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the flag, Elimination, Team Elimination, Control, Conquer All, SlomMo CTF, SlowMo DM, SlowMo TDM. (A SlowMo lényegében egy időlassítás, mint a Max Payne játékokban.) BOTok nincsenek.

Ami hátrány, hogy minden gépnek saját CD kulcsa (serial szám) kell hogy legyen, mert nem enged összecsatizni; két - LANban működő - kódot adok "ajándékba":

DEB5-WEB4-GAD4-RAP7-6754
DEF8-JEB8-GEJ7-NUS7-3354

Ha mégis szeretnénk csapatosan borzongani, lelkes modderek csináltak COOP módot a játékhoz, amit LANban is zúzhatunk, innen letölthetitek:
https://files.aoaforums.com/F2572-Coop-Warfare_0.5_Setup.zip

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium(R) 4 3.0 GHz
RAM: 1 GB
VGA: 256 MB
HDD: ~7.5 GB

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr326011332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása