Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

ARMA 2

2013.09.09. 15:14 Csubi8

Ez a 2009-es kőkemény taktikai háborús FPS komolyan feladja a leckét azoknak, akik csak úgy hébe-hóba ülnek le játszani a gép elé. Ez nem egy arcade lövöldözős játék; biztos én voltam a béna, amiért 1 órába telt végigcsinálni a tréning pályát, valamint hogy nem tudtam milyen billentyűvel kell kiszállni a dzsipből. :) Kár, hogy 5 billentyűzet kell ahhoz hogy megfelelően tudjunk játszani vele, mert a grafika szuper, hangok, járművek, hangulat, minden nagyon odaver és komoly LAN partikat szerveznek a játék köré (néha több naposokat is).

Szóval senkit se bátortalanitson el, hogy én kicsit túl komolynak tartom ezt a játékot, de ettől nem ítélem el, mert tudom, hogy ez a gamma is megtalálja a célközönségét. Próbáljátok ki, játszatok vele és posztoljatok véleményt! :)

Amit tudok, hogy a Bohemia Interactive (csehek) és a Codemasters közösen csináltak játékot, anno még Operation Flashpoint néven. Hatalmas siker volt, de összerúgták a port és tulajdonképpen a legjobb dolog történt: megszületett az ARMA 2 (Bohemia oldalról, maradva a katonai FPS-ek világában) és az Operation Flashpoint sorozat többi része (a Codemasters oldalról, ők pedig kicsit lazábbra vették a figurát), így mindenki jól jár, legalábbis a játékosok mindenképp, mert mindenki megtalálja a magának valót.

Több kiegészítő is jelent meg hozzá, nálam az Operation Arrowhead volt.

Az ARMA 2-ből volt (van?) FREE változat is, ami ingyenesen használható (a STEAM-en már nincs fent, ezért nem tudok róla bővebben nyilatkozni).

Ajánlott gépigény (ARMA 2):
CPU: Intel Core 2.8GHz/ AMD Athlon 64×2 4400+
RAM: 2 GB
VGA: Nvidia 8800GT/ ATI Radeon 4850 with shader model 3 with 512MB VRAM
HDD: ~10 GB
(Az Operation Arrowhead még ennél is többet kér!)

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr815503507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása