Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Killing Floor

2014.01.18. 10:00 Csubi8

Tudom, bennem van a hiba. A Killing Floor magyarra fordítva sokféleképpen elsülhetne, de a Gyilkoló Padló elnevezés nem túl találó. Aztán majd jönnek a Vérszomjas Nyílászárók, vagy a Végzetes Tetők? :D

Ez a játék egy Unreal Tournament mod-ból nőtte ki magát (2009) és éppen ezért én nem is nevezném teljes értékű játéknak (pedig az). Élőholtas hentelésről van szó, játszhatunk szólóban, de valójában ez egy 6 személyes kooperatív, multiplayer játék (interneten, vagy LANon). Legalábbis alapból, mert van lehetőség többen is játszani (ha akinél a szerver fut - a pálya indítása után - a konzolba beírja, hogy: set engine.gameinfo maxplayers 16)

A csúnya zombikból sokféle változat van, az egész egyszerűen agyvelőt szürcsölő változattól a láthatatlanig van minden, a kézzel harcolótól a megaprotonplazmaágyús gigaszörmedvényig. Kell is csapatmunka, mert hullámokban támad ránk az ellen, a szünetekben pedig irány a Trader, ahol a gyilkolásainkért kapott zséért vásárolhatunk fegyvereket, töltényt és egyéb cumókat.

A játékosok olyan kasztok közül választhatnak, mint Commando, Berserker, Firebug, Sharpshooter, Medic, Demolitions, Support Specialist és így mindegyiknek megvan a maga előnye is.

Külön érdekesség a játékban, hogy a komplikáltabb pályákon mi zárhatjuk le (leheggesztjük) az ajtókat, így mi tervezhetjük meg a zombi-hordák útvonalát.

Magánvélemény, hogy kicsit talán túlzásba vitték ezt a zombi/élőhalott mizériát (Left4Dead, Dead Island, Call of Duty, Sniper Elite Zombie, stb) és talán már kellene valami felüdülés (pl. veszett rókákat lövöldözni, vagy török/román kaminosok ellen versenyezni).

Ajánlott gépigény:
CPU: 2.4 Ghz
RAM: 2 GB
VGA: 128 MB
HDD: ~2 GB

Szólj hozzá!

Címkék: zombi FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr385759554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása