Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Grand Theft Auto IV

2013.11.12. 10:00 Csubi8

A Grand Theft Auto negyedik része 2008-ban jelent meg. Egész jól kiforrott MULTIPLAYER része van a játéknak és bizony, lehet vele lokálisan LANozni (offline). Ehhez nézzétek meg ezt a mappát, van ebben egy readme, amiben leírtam mit kell csinálni. Játékmódtól függően akár 32-en is tolhatjuk és higyjétek el: a 14 féle játékmód között mindenki megtalálja a magának leginkább tetszőt.

Mivel már valaki előttem egész profi munkát végzett a játékmódok ismertetésével, ezért kérnék mindenkit, hogy látogasson el ide és olvasgasson. :)

Még talán annyi (aki nem ismeri), hogy a multiplayer nem a menüből, hanem az éles játékból érhető el, a mobiltelefon segítségével.

UPDATE: Ez a GTA IV (amiről fent írok és próbáltam) a Nico főszereplős változat (AZ ALAP JÁTÉK), mert ugye kiadtak még két epizódot (PCre is) "The Lost and the Damned" és "The Ballad of Gay Tony" néven. Később ezt ötvözték és kihoztak egy Complete Edition-t. A multiplayer ebben nálam nem működött.

Ajánlott gépigény:
CPU: Intel Core 2 Quad 2,4 GHz, AMD Phenom X3 2,1 GHz
RAM: 2.5 GB
VGA: 512 MB NVIDIA 8600 / 512 MB ATI 3870
HDD: ~17 GB

*a Razor1911 változattal tesztelve

Szólj hozzá!

Címkék: coop sandbox TPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr575622322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása