Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Grand Theft Auto 2

2013.09.02. 15:51 Csubi8

Annak idején a GTA (Grand Theft Auto) nevű játék felülnézetes volt (az első két rész), nem pedig olyan szép csili-vili HÁROMDÉS, mint manapság. Egyik kedvencem volt a single player, szerencsére a második rész (ami már teljes egészében windows-os volt) is LANozható!!

Hatalmas élvezet, emlékszem sokszor a könnyeimtől nem láttam a monitort, öklömmel csapkodtam a térdemet, 40 percig egyirányba röhögve egy-egy mozdulaton, vagy poénon. Ráadásul letölthetők hozzá MAP-ek, sőt BOT-ok ellen is lehet játszani (ami ráadásul eszement nehéz tud lenni)!!! Szokni kell a felülnézetet. LAN-ban egyszerre 4-6 ember tud játszani (pályától függ).

A játék nem mellesleg TÖK INGYEN letölthető (volt) innen, viszont csak nektek itt az én GTA II játékom (benne extra map-ekkel és BOTokkal némelyik pályán). Csak ki kell tömöríteni és játszható (no install)!!

Minimál gépigény:
CPU: Pentium 200 Mhz, vagy afölött
RAM: 32 MB
VGA: 3d-s kártya 8 MB rammal
HDD: ~70 MB

2 komment

Címkék: Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr315489311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hori1988 2022.09.19. 11:00:48

Sziasztok!
A legutóbbi lan party-n ki szerettük volna próbálni ezt a játékot többen,
a szervert mindannyian láttuk, de amikor 3 vagy 4 vagy több fős multit indítottunk volna akkor minden játékosnak hibaüzenetet dobott ki a játék.
És nem tudtuk működésre bírni, csak 2 fős módban.
Ez miért lehet?
Van esetleg rá valami megoldás?
Minden gépen ugyan az a oprendszer volt ("herélt" win 10) a routeren a szükséges portok nyitva voltak, tűzfal, vírus írtó nem volt egy gépen se.
süti beállítások módosítása