Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Stronghold

2014.08.11. 10:00 Csubi8

A STRONGHOLD is egy erős név stratégiai körökben, sok résszel és még több rajongóval a háta mögött, ezt sem hagyhatjuk ki a LAN-os felsorolásból.

Tesztemben a Stronghold Crusader (2002) játékot próbáltam. Ami rögtön szembeötlő, hogy a játék legerősebb része - a harcosok, katonák és egyéb egységek mellett - a várak és erődítmények; ezzel kiemelkedik a konkurens játékok közül. (A 'sima' játékot próbáltam, nem a HD verziót. Nem tudom megfigyeltétek-e, de szinte minden régi játékból hoztak/hoznak ki HD verziót... lehet hogy egyszer én is találkozok az utcán magamból egy HD verzióval?)

Játékbemutató tesztet itt olvashattok: https://www.pcguru.hu/teszt/stronghold-crusader/458 . Egyébként bocs a hosszú videóért, 50:15-től kezdődik az igazi akció.

Normal, Crusaider és Deathmatch módban játszhatunk, max 8 játékos LANban, ezek között természetesen lehet számítógép ellenfél is és ahogy azt más játékokban megszokhattuk, csapatokra is bonthatjuk a játékosokat.

Stronghold név alatt még megjelent néhány epizód, mint például a Stronghold 2; ez azért nagyon érdekes, mert az 1.3-as patch-ig volt benne LAN lehetőség, de ha felkerül a gépre az újabb PATCH, akkor ez a lehetőség megszűnik a játékban! Ez nagyon furcsa, mert általában fordítva szokott lenni.

Maradva a sima Stronghold Crusader-nél, a gépigény:

CPU: Pentium II 550MHz
RAM: 128 MB
VGA: 32 MB
HDD: ~750 MB

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia coop Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr196114705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása