Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

LANos PC kuckó - V. rész

Corsair Vengeance C70 Mid-Tower Gaming Case

2014.09.30. 08:00 Csubi8

LANos PC ház bemutatóimban GYÁRI állapotú, tehát neten/boltban vásárolható házakat mutatok be, amelyek jól néznek ki egy LAN partin és könnyű vinni őket, tehát vagy kis méretű, vagy nagyobb, de fogantyús PC házakat láthattok itt.

Akinek nem ismerős a Corsair név azoknak mondom, hogy sokféle terméket gyárt a cég, de mindegyik cuccuk extra minőségű; a gagyi szót semmi esetre sem lehet egy lapon említeni a Corsair-el. Legjobb cuccaik, amiket nyugodt szívvel ajánlok a tápegységeik és a memória moduljaik, de kaphatóak számítógépházak is, ebből nézzük meg a Corsair Vengeance C70 Mid-Tower Gaming Case elnevezésűt.

Méretek: 533mm x 232mm x 501mm

Előző bemutatóimban több kisebb házat is láthattatok, ez azonban egy szép testes darab, normál ATX méretű lapokat is elnyel. A minőség jegyében az egész ház acélból készül, igen még az eleje is, nem holmi nyekli-.nyakli recsegős műanyagból (üres súly: 8,3 kg). Színválaszték: fekete, military zöld és fehér.

A házról egyébként készült egy képes magyar nyelvű teszt is, ezt itt olvashatjátok el.

A Corsair Vengeance C70 készen áll vízhűtés fogadására is, egy halom 12 centis ventillátor szerelhető bele (sajnos mellé nem adnak ajiba), egy rakás porszűrő állja útját a porcicáknak, az elején USB 3.0-ás csatlakozó és fejhallgató/mikrofon csatlakozási lehetőségek, oldalablak a kiváncsiskodók számára, alsó tápos, okos kábelrendező és elvezető megoldások a házban és természetesen - ami nekünk az egyik legfontosabb - két masszív fogantyú a ház tetején, amellyel könnyedén cipelhetjük kedvencünket partiról partira.

 

Véleményem szerint egy nagyon korrekt ház, egyedül az ára lehet visszatartó erő, mert Magyarországon kb. 31.000 Ft körül lehet kapni egy ilyet, de tény, hogyha az ember egyszer kiad egy ekkora összeget, akkor sok-sok éven keresztül hű (és masszív) társa lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: PC ház

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr336613577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása