Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

LANos PC kuckó - VII. rész

Segotep SG-TG

2018.12.12. 10:00 Csubi8

segotep-sg-tg-tempered-glass-fully-aluminium-m-atx-itx-gaming-case-acomtech-1612-28-Acomtech@4.jpg_990x774

Mind tudjátok, engem eléggé érdekelnek a különleges kialakítású PC házak (nekem most egy zöld Bitfenix Prodigy házam van), még akkor is ha egyik-másik már-már őrült kinézetű és nincs sok értelme.

Ám majdnem elcsábultam a Segotep SG-TG házától, amit az emagon láttam a "nagy" black friday alkalmával, de aztán mégsem vettem meg. Részint az árcédula volt ami jobb (józanabb) belátásra bírt (40.000 felett az ára), másrészt ez nagyobb ház, mint ami az asztalomon jól mutatna (asztal alá eldugni meg minek az ilyet).

 

 

Pedig elég csinos: csupa alumínium az egész, két oldalt edzett üveggel, jó szellőzési lehetőségekkel, vízhűtésre is felkészítve, remek kis fogantyúkkal (LANra!). :D

Majd egyszer talán, ha gazdag leszek... 

Szólj hozzá!

Címkék: PC ház

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr7914465884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása