Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Rainbow Six: Siege

2018.12.01. 10:00 Csubi8

Amikor még anno megjelent a Rainbow Six: Siege, azonnal rávetettem magam, mint Floki a gumicsirkére, mert bizony a Rainbow Six előző részei is folyamatos (törzs)vendégek nálunk a LAN partykon. De aztán a kipróbálás (és megannyi Single Player-ben töltött nap) után rájöttem, hogy ez a játék úgy lett szebb és jobb madár, hogy levágták a szárnyait.

Mondom ezt azért, mert bár mind a játékélmény, mind a grafika hihetetlenül sokat változott (előnyére), sajnos ez a változás megtörtént a Multiplayer-ben is, de negatív irányba. Mert ameddig a korábbi részekben volt kooperatív mód, addig ez már nem érhető el offline módban, ahogy a másik nagy kedvenc, a Terrorist Hunt mód sem. :(

Bocsánat, hogy rögtön a negatívummal kezdtem, de három mód megmaradt, ahogyan játszhatunk (internet nélküli) LANban: TDM Hostage, TDM Secure Area és TDM Bomb. Tehát 5-5 fős módban játszhatunk csapatokba osztva, különféle kasztból választva ki a karaktert és egyszerre izgalmas és mókás dolgok sülhetnek ki az ilyen LAN partikon, érdemes csak a fenti videót megnézni.

Én a CODEX féle Blood Orchid változatot teszteltem és a játékból elérhető a LAN (Multiplayer/Custom Games) minden probléma nélkül (köszönet TopGunnak és SZUnak a tippért).

Maradva a madaras szemléltetésnél; attól még hogy nincs szárnya (=azaz nem repül el), a csirkéket betoljuk arcba, tehát fogyasszátok egészséggel! ;)

Ajánlott gépigény:
CPU: Intel Core i5 2500k, vagy AMD FX-8120
RAM: 8 GB
VGA: Geforce GTX670, vagy Radeon HD 7970
HDD: ~36 GB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr5514398714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása