Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

1nsane

2013.10.20. 12:00 Csubi8

Nem bírtam kihagyni az 1nsane (vagy Insane) nevű játékot sem a sorból. Majdnem ez a legrégebbi játék az összes közül, de annyira élvezetes és hangulatos, hogy érdemes kipróbálni (kis gépigénye miatt retro lan partikra is ajánlott).

2000-es játék, ráadásul magyarok készítették (alapból van benne magyar nyelv/szinkron is)! 8 ember tud egyszerre LAN-on játszani a következő módokon:
- Jamboree (a pályán kapuk vannak, elsőként kell mindig a megadott kapun áthaladni)
- Gate Hunt (szintén "kapus" játékmód, át kell mennünk minél több alatt - a többiek előtt -, így gyűjtünk pontot)
- Return the flag (zászlót kell megszerezni és a megadott helyre vinni)
- Capture the flag (zászlót kell megszerezni és megtartani)
- Destruction Zone (a pályán egy X-el jelölt helyre kell állni, így gyűlik a pont; a többiek persze igyekeznek ezt megakadályozni)
- Free roam
- Off road race (körpályás verseny),
- Pathfinder (mint a Gate Hunt, csak itt minden kapun át kell mennie a versenyzőnek).

Bizony, ahogy látjátok elég komoly játszmákat lehet nyomatni ezzel a viszonylag egyszerű gammával, nagyon jó hangulata van. Magyar nyelvű tesztet itt olvashattok a játékról.

Update: Nem sokat lehetett hallani róla, de megjelent a második rész is, Insane 2 néven, ezt már oroszok csinálták, a mai kor követelményeihez van igazítva (grafika, hangok, stb), ám sajnos nem lehet hálózatban (offline LAN-on játszani).

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium III 500MHz CPU
RAM: 128 MB
VGA: 32 MB
HDD: ~700 MB

Szólj hozzá!

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr905585867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása