Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Split/Second Velocity

2013.09.12. 11:21 Csubi8

2010-ben jelent meg ez a szuper autós játék, amiben egy tv-sorozatba csöppenünk. A lényeg, hogy a versenyzők egymás orra alá borsot törnek úgy, hogy a pályán - több részén is - robbanást idézhetnek elő, így a közelben levő ellenséget likvidálhatják. Emellett még vannak más módok is, természetesen Single Playerben, de arról olvassátok el a cikket.

LAN-ban 3 féle módból választhatunk: Race, Eliminator (minden körben az utolsó kiesik) és a Survival (egy kamion megy előttetek és mindenféle robbanós hordókat dobál le - persze singleben még több mód van).

Élvezet és adrenalin minden mennyiségben (ha van kormány, próbáld azzal is), teszteljétek! Patch nincs hozzá, de nem is kell.

Egyetlen negatívum, hogy nincsenek benne licenszelt járgányok, csak kitaláltak (vagy ha nem a Hot Wheels-ből átemelt autók), bár ez nekem nem vont le a játék élményéből, mert nagyon jó a graf, hang, zene, robbanások...

Update: Ha esetleg nincs meg a megfelelő mennyiségű ember, hívhatunk számítógép-vezérelt ellenfeleket is a játékba - köszönet Sándornak a korrekcióért!

Ajánlott gépigény:
CPU: 3.0 GHz Intel® Core™2 Duo processor vagy 2.4 GHz AMD Athlon™ 64 X2 vagy hasonló
RAM: 2 - 2.5 GB RAM
VGA: 512 MB
HDD: ~7 GB

1 komment

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr795499868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hubik Sándor 2013.10.31. 05:57:23

Nagyon örülök,hogy léteznek még olyanok,akik látják a hatalmas különbséget a helyi OFFLINE LAN party és az Internetes Multi között!
Én a barátaimmal hasonlóképp látjuk a dolgokat és évente 2-3 szor rendezünk OFFINE LAN partyt,mert véleményünk szerint összehasonlíthatatlan élményt nyújt az otthoni Internetes Multi Gamekhoz képest...

ide azért írok kommentet,hogy megcáfoljam a SPLIT SECONDRÓL LEÍRT VÉLEMÉNYED EGY RÉSZÉT ... ugyanis az elmúlt hónapokban rengeteget LAN oztunk ezzel a játékkal a barátaimmal,szerintünk is nagyon jó ÉS LEHET BENNE BOTOKAT ELŐHÍVNI ...
Méghozzá úgy,hogy mikor az autót kiválasztjuk a SPACE billenyű megnyomásával az A.I RACER menüpontot ON ra kell kapcsolni és máris BOTOKKAL INDULUNK!

Köszönjük Neked ezt az oldalt,már majdnem mi is teljesen feladtuk ezt a felhőtlen szórakozási lehetőséget amiatt,hogy alig gyártanak OFFLINE LANOZHATÓ játékot ...de így hogy olvastam az írásaid úgy érzem még van remény!
Sokat segítettél nekünk,mert mi ötletekből voltunk kifogyva !

Köszönjük!
süti beállítások módosítása