Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Age of Empires III

2014.03.29. 10:00 Csubi8

Ha az AOE II-t elavultnak találod és esetleg már kijátszottad oda-vissza, akkor jöhet a folytatás a 2005-ös Age of Empires III személyében, ami szó szerint folytatás, mert onnan megy tovább, ahol a második rész abbamaradt, de akit bővebben érdekel, az elolvashatja a temérdek újdonságért a magyar nyelvű játék bemutatót.

Mindenképp ajánlott a két kiegészítőt is beszerezni hozzá (Asian Dynasties és a The War Chiefs). Ahogy az előző játék részben, itt is max 8 ember játszhat, lehetünk egymás ellen, vagy csapatban, akár a gép ellen is.

A következő civilizációk közül válogathatunk (*nagylevegő*):
- Kínai
- Japán
- Indiai
- Spanyol
- Brit
- Francia
- Portugál
- Orosz
- Német
- Ottoman

3 (+1) módban tudunk LANozni: Az első a Deathmatch, ami inkább taktikai mód, ugyanis sok nyersanyaggal indulunk, így hamar a harcra koncentrálhatunk. A másik mód a Supremacy, ami inkább a stratégiára helyezi a hangsúlyt, ezáltal jobban elnyúlik a játék, de sokkal élvezetesebb is tud lenni. A harmadik a King of the Hill, ahol bizonyos ideig védeni/tartani kell a "hegyet", az utolsó pedig a Scenario mód, ahol te készíthetsz küldetéseket, de le is tölthetsz internetről és ezeket játszhatjátok.

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 4 vagy Athlon XP (2.2 Ghz)
RAM: 512 MB
VGA: 128 MB

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr905870737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása