Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Call of Juarez

2014.11.20. 10:00 Csubi8

Ha arra kérnélek benneteket, hogy nevezzetek meg 5 überszuper multiplayeres FPS-t, biztos hogy benne lenne a Battlefield, vagy a Call of Duty, de biztos, hogy a listából hiányozna a Call of Juarez. Nem is értem, hogy ez a 2006-os vadnyugati játék miért nem érdekli a nagyérdeműt ilyen szinten, pedig higyjétek el; egy RETEK jó játék!

Persze, ízlések és pofonok: a 21. században nem mindenki akar rézbőrű, vagy cowboy lenni, lovagolni, lócitromokat kerülgetni és úgy kelni minden reggel, mintha az lehetne az utolsó nap (egy félresikerült párbaj miatt). De azt mondom Neked, hogyha nem is indiános regényeken nőttél fel, akkor is próbáld ki a játékot, mert olyan remek az egész látványvilág, a hangulat, valahogy annyira átjön az egész... egy igazi MUSZÁJ kategóriás játék. (Magyar nyelvű játékteszt itt olvasható.)

És hatalmas ziccer lett volna, ha kihagyják a Multiplayert, de szerencsére van benne LAN. Akár 32-en is játszhatunk, négyféle játékmód van: Deathmatch, Skirmish (Team Deathmatch), Robbery (banditáknak kell elrabolni az aranyat a bankból) és Goldrush (a pályán szétszórt aranyzacskókat kell megadott helyre gyűjtögetni) mód. Négyféle kaszt van, amiből választhatunk játékost (Gunslinger, Miner, Rifleman és Sniper). Nagyon tetszett, hogy mindkét kezünket használhatjuk a harcban, pl mindkettőben pisztolyt tartva (jobb és bal egér gombbal tudunk lőni).

A játékhoz ajánlom a patcheket feltenni: az 1.1.0.0 néhány hibát javít, de az 1.1.1.0-eset még jobb feltenni, mert az feljavítja a grafikát DirectX10-esre, amire egyébként sincs panasz és olyan apróságokra is figyeltek, mint a felhők, amelyek több rétegben/magasságban mennek a fejünk felett; az ilyen látszólag semmitmondó apróságok miatt képes lekötni engem egy-egy játék.

Ajánlott gépigény:
CPU: AMD Athlon 2400+, vagy Pentium 4 2.2GHz proci
RAM: 512 MB
VGA: 256 MB
HDD: 2.5 GB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr966556167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása