Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Star Wars: Battlefront I / II

2014.01.22. 10:42 Csubi8

2004-ben jelent meg a Star Wars Battlefront első része, ami tulajdonképpen nem más, mint egy Battlefield 1942 másolat (Battlefield - Battlefront; gondolom közületek senkinek nem tűnt fel a névhasonlóság). A cél, hogy elfoglaljuk az ellenség pontjait, közben persze likvidáljuk őket, szóval a játékmenet hasonló a már fent említett másik játékhoz.

Érdekes, mert választhatunk, hogy FPS, vagy TPS legyen a nézet, de nem ez az egyetlen meglepő dolog a játékban, de nézzétek meg a magyar nyelvű videót fent, vagy olvassátok el a játékbemutatót itt.

Játékos egyszerűséggel bírható LAN-ra a gamma, bár volt egy kis meglepetés. A betöltéskor (azaz a szerverre csatlakozáskor) mindig vissza kilépett a Windowsba. Rágugliztam és valaki írta, hogy a gép mikrofon csatlakozójába dugj be valamit - HÁHÁ - mondom - ezt a baromságot! Mindegy, mit veszíthetek! o_o Na, ne, és tényleg így működött! Nem értettem miért és hogyan, de ment. Lassan az lesz, hogy "állítsd fél lábra az öcsédet a konyhaszekrény mellett 34 fokos szögben észak-kelet felé és akkor elindul a játék".

Ezt leszámítva egy kellemes csalódás volt a játék. A második részt még tovább finomították, bár ez a grafikán annyira nem látszik meg, de a játéktípusokon (kb 11-et számoltam) és a kasztokon (9 van belőlük, akikből választhatunk) már igen, szóval szépet fejlődött a játék. Max 26-an nyomathatjuk a LAN-t és temérdek beállítási lehetőség van multiplayerben a cirka 50 pálya mellett. Külön érdekesség, hogy nem csak a szabvány deathmatch, team deathmatch játéklehetőségek vannak, hanem olyanok mint például a Holocron, XL, Hero assault, Space assault, vagy az Order66. Még a capture the flagből is van 1 és 2 zászlós változat is.

Az alábbi magyar nyelvű videó az egyjátékos kampányba enged betekintést, de ezáltal láthatjuk is milyen a játék, valamint fontos star wars történelmi dolgokra is fény derül benne (amihez én őszintén szólva nem értek, mert nem követem a csillagok háborúja eseményeit - látszik van még mit pótolnom. Mindössze két dolgot tudok biztosan a Star Wars-al kapcsolatban, mégpedig, hogy harceszköznek 150 centis Tungsram fénycsöveket használtak fénykard gyanánt és van ugye az ominózus, már-már legendává vált mondat: "Én vagyok az Apád".):

 

Minimalisztikus űrharci előéletem nélkül is elmerültem a Star Wars univerzumában; a játék képes magával szippantani az embert olyan szinten, hogyha nem vigyáz kellőképpen, akkor 36 órával később eszmél rá, hogy nem vacsorázott.

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 4 2.8 GHz, vagy AMD Athlon XP 2800+
RAM: 512 MB
VGA: 128 MB
HDD: ~3 GB

Szólj hozzá!

Címkék: Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr505769461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása