Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Rainbow Six: Vegas 2

2013.09.10. 09:53 Csubi8

Teljes nevén: Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2

A Vegas első része után (amikor a sztori végén kiírták, hogy "folytatjuk") gyanítható volt, hogy érkezik egy folytatás, mert amúgy a történet sem volt igazából befejezve. Be is futott, kipróbáltuk és nem csalódtunk benne. Egy picit fejlődött csak a játék, nem sokat változtattak (szerencsére, úgy értem a jó dolgok megmaradtak), de minket amúgyis a LAN-ozós része érdekel.

Az első meghökkentő dolog az volt, hogy amíg az első részben 4-en tolhattuk végig a sztorit, itt már csak 2-en! WTF?!?!?!?! - mondom. Irány Google, stb, és találtam egy apró modot, ami kiiktatja ezt a baromságot és rögtön 16-an játszhatjuk a sztori módot, sőt a terrorista vadászatot is. XD Letölthető innen!

A játék hozza a színvonalat, nekünk nagyon bejött LANon, hangulatos, pergős, nem sok rosszat tudok róla mondani, talán csak annyit, hogy halálod esetén jókat röhöghetsz a többiek grafikai bugján (ahogy a többieket figyelemmel követed és pl. kicsavarodik a teste/keze, ilyesmik).

LAN-ban a következő lehetőségek vannak: Deathmatch, Team Deathmatch, Total Conquest, Attack and Defend, Team Leader, Coop Terrorist Hunt és Coop Story.

Magyarul cikk itt olvasható a játékról. Ráadásul magyarítás is letölthető hozzá (www.magyaritasok.hu). Mi kell még?

Ajánlott gépigény:
CPU: 3.5 GHz Pentium 4, vagy AMD Athlon 3500
RAM: 1 GB (inkább 2)
VGA: 256 MB
HDD: ~7 GB

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr405505460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása