Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Splinter Cell Chaos Theory

2014.04.05. 10:00 Csubi8

Ebben a játékban főleg azok lesznek ügyesek, akik általában az éjszaka közepén felébredve hangtalanul osonnak át a lakáson, hogy becserkésszék az életben maradásért legfontosabb konyhai eszközt: a hűtőt.

Náh...viccet félretéve, tegye fel a kezét, aki nem ismeri a Splinter Cell játékokat... 1, 2 kéz... leülhettek, EGYES beírva az ellenőrzőbe.

A Splinter Cell harmadik része (hivatalosan: Tom Clancy's Splinter Cell), ami a Chaos Theory néven jelent meg 2005-ben jelent meg és kőkemény taktikai FPS/TPS-ről van szó. Tehát nem az van, hogy felkapsz egy Bazookát és cafatokra cincálod az egész pályát, miközben "BÁNZÁÁÁJ" kiáltással átgázolsz mindenen. Nem, a lényeg itt a láthatatlanság, a hangtalanság és feltűnés-mentesség.

A játék nagyon szép, nagyon okos, nagyon más, mint amikkel eddig játszottam, ezért is került fel az ajánlott LANos listára. (Magyar nyelvű játék bemutatót itt lehet olvasni.)

A játékban helyet kapott egy két személyes kooperatív mód, amiben a legnagyobb szám, hogy ebben a módban egymást segítő és támogató mozdulatsorok is helyet kaptak (kötélen felhúzás, bakot tartasz, hosszú ugráshoz segítség).

Sima "mezei" multiplayer is van benne VERSUS néven, ahol max 4-en játszhatunk együtt, azaz egymás ellen, három módban: Deathmatch, Disk Hunt (merevlemezek lopkodása) és Story.

Egyébként ez az utolsó LAN képes Splinter Cell gamma; a Conviction és a Blacklist újabb részeiben már nem kapott helyet az OFFLINE LAN lehetőség.

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium 4 vagy Athlon XP (2000 Mhz)
RAM: 512 MB
VGA: 128 MB
HDD: ~4.5 GB

Szólj hozzá!

Címkék: FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr925880956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása