Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Wreckfest

2018.11.28. 08:48 Csubi8

Egészen hihetetlen, de még 2018-ban is lehet találni olyan játékot, amelyik játszható OFFLINE (internet nélkül) LANban. Ilyen az évek óta várva-várt Wreckfest, amely hosszú éveket váratott magára, megélve több alfa-béta-gamma tesztet, ígérgetést, névváltoztatást, de idén nyáron végre befutott.

A Bugbear csapata készítette, akik annak idején a nagysikerű Flatout játék első két részét és egyébként ez a játék a mai napig ott van a LAN partijainkon.

De ugye 2018-at írunk és ennek a játéknak fel kellett nőnie és azt hiszem elég jól sikerült; valahogy így kell kinéznie egy 21. századi autós játéknak. Hihetetlen jó a törésmodell, a grafika nagyon adja, elképesztően jók a hangok (autók és zenék egyaránt), érzed az autó súlyát, izgalmasak a versenyek és minden adott ahhoz, hogy az év autós játéka díjat elvigye a Wreckfest.

Valamiért viszont kikerült a játékból a Flatout-ban megszokott játékosság, úgy értem nincs Nitro, nem repülnek (olyan könnyen) ki a szélvédőn az autóvezetők és úgy általában nincs kedved összetörni az autót, mert ha mondjuk full gázzal belemész a másikba, rögtön olyan meghibásodások lehetnek az autódban, amivel azonnal fel is adhatod a versenyt. Szóval a játék elmozdult az arcade irányból a szimulátor felé, szerencsére a beállítások jó része (pl nehézség, vezethetőség, stb) a menüben kapcsolgatható.

Én végigtoltam single-ben is a játékot (atomnehéz volt néha elsőnek lenni), de szerintem LANban adja igazán magát a játék.

Pályától függően, de akár 24-en is tolhatjuk a futamokat, ha nincs elegendő játékos AI-t is tehetünk a pályára. Irgalmatlanul sokféle játékmód van, (Race, Team Race, Elimination, Banger Race, Destruction derby...), beállíthatod a napszakot, és még változtathatsz akár 100 dolgot a szerveren tetszés szerint.

Én a játékból a CODEX féle kalózverziót próbáltam (a játék telepítése után még feltettem 4 - hivatalos - update-et is, amelyek pályákat, autókat és egyéb javításokat tartalmaznak).

A LAN hálózatot simán a játékból lehet elérni, viszont nagyon fontos, hogy indítás előtt a játék főkönyvtárában található egy STEAM_EMU.INI fájl, amit jegyzettömbbel lehet szerkeszteni. Ebben a fájlban átirhatod a játékos nevét, valamint van egy fontosabb sor is ennél: Set Steam connection to offline mode, na és ezt kell 1-esre állítani (utána bezárni a fájlt és írásvédettre tenni). Ennyi.

Jön a téli szünet, LANra fel, a komment szekcióban várom a véleményeket, hogy nektek hogy tetszett a játék.

Ajánlott gépigény: 
CPU: Intel Core i5 3Ghz
RAM: 8 GB
VGA: Geforce GTX 970, vagy Radeon R9 380X
HDD: ~14 GB

Szólj hozzá!

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr10014397662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása