Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Carmageddon

2014.03.14. 11:55 Csubi8

Ahelyett, hogy olyan nagy nevekkel foglalkoznék LAN szempontból, mint a Diablo, a Heroes, vagy az Unreal Tournament, ahelyett volt pofám előhozakodni egy olyan játékkal, amelyről KÉT általános vélemény van:

1. "sose hallottam róla",
2. "ultrabrutálmegadurvaatom módon beégett az EMLÉKEIMBE!!!"

Én az utóbbiak táborát szaporítom. A CARMAGEDDON egy piszok régi játék, kb. 1997-es, még normális LANja se volt, köszönhetően annak, hogy a játék valójában DOS-os (IPX-en lehetett egymáshoz csatlakozni). Ez az autós gamma akkoriban hatalmas botrányt váltott ki, hiszen a játékban nemcsak autókat lehetett összetörni, hanem embereket elgázolni, akik sikoltozva rohangálnak a pályán össze-vissza. Ma már ez nem lenne nagy szám, de akkoriban sok országban betiltották a játékot, Németországban is például egy stilizált változat volt engedélyezett (emberek helyett robotokat lehetett elütni).

Aztán volt ennek is folytatása, de mint a filmeknél is: az első rész ütött igazán.

Letölteni innen lehet. Csak erős idegzetűeknek és nosztalgiázni vágyóknak ajánlom, mert a pixelek kiverik a szemünket és lehet hogy már csak annak ad örömöt, aki annak idején tényleg játszott ezzel az önmagában remek játékkal.

Max 6 ember játszhat LANon, a következő módokon:
- Driven to Destruction (az utolsó túlélő autó nyer)
- Car crusher (pontgyűjtögetés a másik összetöréséért)
- Carnage Accumulator (megadott számú gyalogost kell kinyírni előbb)
- Checkpoint Stampede (checkpoint verseny)
- Sudden Death (az utolsó mindig kiesik egy checkpoint versenyen, mai szóval Eliminator)
- Terminal Tag (bújócska)
- Fox 'N' Hounds (fogócska)

(A játékhoz kihoztak egy kiegészítőt is Splat pack néven; új járgányok és pályák, de a játék grafikája/motorja nem változott.)

A LAN beállításhoz segítség ide kattintva olvasható.

A játékkal amúgy komoly tervek vannak, kihozták már Androidra, idén egy felturbózott változat is megjelenik Steam-en, szóval nem hagyják veszni a projektet.

Magyar nyelvű teszt, részletek olvashatók itt.

Gondolom gépigényre senki sem kiváncsi, egy kávéfőzőn is elmegy.

Szólj hozzá!

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr175859723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása