Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Aliens versus Predator 2

2014.04.14. 10:00 Csubi8

Nemcsak a Star Wars-nak van hatalmas rajongó tábora, hanem az AVP-nek is (Aliens versus Predator). Én a filmeket nagyon szerettem, úgyhogy gondoltam megnézem magamnak a játékot is. Először a 2010-es AVP3-at akartam bemutatni, de hogyhogynem... persze hogy nincs benne OFFLINE LAN lehetőség, szóval maradt a második rész, de ehhez szinte 1 évtizedet vissza kellett menni a múltba (2001). A játékről magyar nyelvű bemutatót itt tudtok olvasni.

Három fajjal lehetünk: emberkék, predátorok, vagy alienek. Magánvélemény, de számomra úgy tűnik, hogy ebben a játékban az emberek, mint a tápláléklánc legalján végzetüket türelmesen váró alanyok szerepelnek csak; a másik két faj jelentős erőfölénnyel rendelkezik (a predator láthatatlanná is válhat, az alienek meg falakon mászkálva csurognak az ellenség nyakába).

Koncentráljunk hát a LAN részre. Játékmódtól függően, de max 16-an játszhatunk a következő módokban:
- Deathmatch
- Team Deathmatch
- Evac
- Hunt
- Survivor
- Overrun

Nincsenek BOTok a játékban és alapból nincs kooperatív multiplayer mód sem, bár ez csak féligazság, mert beta változatban lelkes amatőrök csináltak hozzá, guglizzatok rá a "X-coop mod"-ra, azonban nálam tele volt hibával, szóval azért ezt csak erős idegzetű, vállalkozó egyéneknek ajánlom.

A játékhoz hoztak ki egy Primal Hunt nevezetű kiegészítő lemezt is, azonban ez inkább Single Playerben hoz újdonságot, multiplayerben nem.

Számomra az az érdekes, hogy sokan vannak olyanok, akik magáért a történetért (és az abban található csavarokért) játsszák (és szeretik) a Star Wars és AVP játékokat, nem pedig pusztán egy sima játékként kezelik. Persze lehet, hogy így sosem fogom megtudni, hogy mi lett a POD 5 sorsa, miért repült a levegőbe az LV-1201 és miért utasította vissza Dunya őrmester az összes vacsora-meghívásomat...

Ajánlott gépigény:
CPU: Pentium III 600
RAM: 256 MB
VGA: 32 MB
HDD: ~1 GB

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr455879960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása