Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

FIFA

2014.03.20. 10:00 Csubi8

Vannak furcsa dolgok, mint amikor valaki útálja a szőkéket, vagy egyáltalán nem iszik alkoholt. És vagyok én, aki nem szereti a focit. De tényleg! Nem érdekel az EB, a VB, nem vonz az egész. Nem azt mondom, hogy sugárba hányok tőle, de hidegen hagy. PC-n viszont kifejezetten tartok tőle, amikor egyszerre kell irányítani X embert Y mennyiségű billentyűzettel. Eleve a sport játékokról az a véleményem, hogy CSINÁLNI kell (élőben), nem pedig JÁTSZANI (virtuálisan). :)

Ez a játékteszt is csak miattatok jött létre, hátha valaki focizni szeretne LAN-ban, mert bizony van rá lehetőség.

Hogy gyorsan letudjam az egészet, rögtön HÁROM focis progamot teszteltem, a 2008, 2009 és 2010-es FIFA-t.

LAN szempontból semmi, azaz zéró különbség van a három játék között. Multiplayer módba belépve választhatsz, hogy DIRECT IP módon csatlakozol, vagy megkeresed/elkészíted a szervert, majd ezután a két összecsatlakozott játékos csapatot választ és focizik egyet. És nagyjából ennyi.

Nincs benne például kapura lövések / tizenegyesek gyakorlása, vagy bajnokság mód, vagy kooperatív mód, ahol a számítógépet kell legyőzni. És miért csak ketten játszhatnak együtt? Mi lenne, ha mondjuk 10-en csatlakozhatnánk össze egy játékba? (Tudom, mi lenne: KÁOSZ. Amíg valaki tényleg focizni szeretne, addig a másik görög tűzzel rohangálna a pályán, vagy az oldalvonalon bokán hugyozná a partjelzőt...)

Szóval én egy kicsit nagyobb teret engednék a többjátékos módoknak, de ez tuti csak saját vélemény. (A 2008-ról magyar nyelvű bemutatót itt tudtok olvasni.)

Huhh, hát ez is megvolt. :D Meg se próbáljatok tőlem olyat kérni a jövőben, hogy teszteljek hokis, kézilabdás, rögbis játékot. Előbb a halál.

Ajánlott gépigény (FIFA08):
CPU: 2 Ghz
RAM: 1 GB
VGA: NVIDIA GeForce 6600+ /ATI Radeon 9800+ vagy jobb
HDD: 4 GB

Szólj hozzá!

Címkék: Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr415861935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása