Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Left 4 Dead 2

2013.11.01. 10:18 Csubi8

Aki unja már a sima autós, vagy kommandós/katonai játékokat és feldobná a LAN partyt, annak itt van a LEFT 4 DEAD 2 (2010). Elsőre kicsit hentesüzem-feelingje van, de hatalmas móka. Magyar nyelvű teszt a játékról itt olvasható. (Érdemes megnézni a mellékelt magyar nyelvű videót, ami elég sok mindent elmagyaráz a játékkal kapcsolatban. - köszönet abydos-nak)

A Valve által kiadott játékok nem szerepelnek a kedvenceim között, de csakis azért, mert nehéz EGY alap verzióról beszélni, szinte ebből a játékból is lehetetlen letölteni/beszerezni egy "eredeti" verziót, 100 patch van hozzá, DLC-k, módosítások, ráadásul - mint manapság a legtöbb játék - ez is STEAM-es. Persze adom a megoldást mindjárt.

A játékban 4 személyes kooperatív kampány is van, de emellett
- Survival (Túlélő mód; meddig bírod a hullámokban támadó ellenség ellen?),
- Realism (élethű mód;
nem látszanak az objektumok/társak körvonalai, fejlövés rögtön halálos, testlövés alig sebez, stb)
- Scavenge (ebben olajoskannákat kell gyűjteni, 16-ot a nyeréshez),
- Versus (
a játékosok két csapatba "sorolódnak": "túlélőbe" és "fertőzöttbe", a kör végén cserélnek),
- Team Versus és
- Team Scavange
módokban is próbára tehetjük magunkat LAN-ban.

A játék a "csak gyilkolászás" ellenére nagyon nehéz tud lenni, Expert fokozaton lehetetlen végigvinni. :)

A lényeg: torrentről kell leszedni és feltelepíteni a játékból a 2.1.2.9 verzió számút (vagy az eredetit és utána felpatchelni). Azután fel kell tenni a mellékelt fájlt, ami után kapunk a játék főkönyvtárába egy "L4D2 Launcher.exe"-t, EZZEL KELL INDÍTANI! Fontos még, hogy legyen feltelepítve a gépre a STEAM; nem kell belépni, csak legyen feltelepítve!

A LAUNCHER-el nagyon jól lehet konfigurálni egy szervert és ezen keresztül lehet csatlakozni is. Nem kell hozzá internetkapcsolat!

Update1: A 'Launcher' nélkül is van lehetőség a LANt beállítani, bár nehezebb, mert a konzolt kell használni, részletes leírás hozzá (angolul) itt olvasható.

Update2: Van lehetőség a kooperatívot többen is játszani, mint 4 fő, ehhez a mellékelt tutorialt érdemes elolvasni - angol/német nyelvű -, sajnos nem volt lehetőségem még letesztelni.

Ajánlott gépigény:
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4GHz
RAM: 1 GB XP / 2 GB VISTA
VGA: 256 MB (NVidia 7600, ATI X1600 vagy erősebb)
HDD: Változatonként eltérő, a fent említett nálam ~13.5 GB

2 komment

Címkék: zombi coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr235608992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Facedown82 2015.12.29. 14:16:01

Hello.

Mindent megcsinálok és nem jó a játék.

egyszerűen azt irja ki hogy nem fut a steam pedig fut.mielött feltenném a standalone patch-et addig fut a játék de azután mindig a steam-es hibát írja ki.tudna valai segíteni mi lehet a baj?

Csubi8 · http://lanparty.blog.hu 2015.12.30. 08:16:08

@Peter Tarai: szia Péter,

- a 2.1.2.9-es verzió van fent?
- a STEAM-nek csak fel kell lennie telepitve, nem kell belépni (tehát nem kell internetkapcsolat!)
- a játékot a "L4D2 Launcher.exe"-vel kell inditani.
- persze még érdemes próbálkozni a tűzfal letiltásával és statikus IP cim beállításával (ezzel - az internetedtől függően - le is jön internetről)

üdv, Csubi8
süti beállítások módosítása