Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Aliens: Colonial Marines

2015.02.10. 11:42 Csubi8

Ismét egy ajánlott játék következik, SZU blog olvasónk hívta fel a figyelmemet az Aliens: Colonial Marines nevű játékra.

Nézzük a tényeket:

A játék maga kábé olyan fájdalmas szülési folyamaton ment keresztül, mint amikor egy Alien belepetézik egy emberbe és egy idő elteltével annak hasát feltépve jön gyönyörű világunkra. Még 2001-ben szellőztették meg a játékot, aztán eltemették, majd 2006-ban újra elővették és végülis 2013-ban került a boltok polcaira.

Az internet (viccen kívül) telis-tele van rage (düh) videókkal, olyan szintű elkeseredettség, köpködési hullám és anyázás van, hogy egyszerűen NINCS olyan cikk/videó a neten, amelyik ne szidná a játék valamelyik részét. Ennek részint az is oka (a hosszú elkészülési idő mellett), hogy az eredetileg bemutatott játékdemók (a készülő játékről) grafikailag döbbenetesen jól néztek ki és a végeredmény (a kész játék), nos... meg sem közelítette a demót.

No, de én még ezek előtt kipróbáltam a játékot és mint tudjátok nem vagyok grafika-b*zi, ezért átadtam magam a játéknak (és az élvezetnek) és mivel minket amúgy sem a Single Player része érdekel, nézzük a Multiplayer-t.

Ha még nem ismered a játékot, ez egy elsőnézetű lövöldözős játék (FPS) és a katonák mellett lehetsz természetesen Alienekkel is.

Van egy jó kis kooperatív mód, ahol 4-en tolhatjuk végig a teljes kampányt.
Ezenkívül van még a jó öreg Team Deathmatch (12 fő), Extermination (12 fő), Escape (8 fő) és a Survivor (8 fő). (Az 'Escape' egy 4-4 fős küldetés alapú játékmód, ahol a Marinoknak el kell jutniuk egy kimenekülési ponthoz, az Alieneknek pedig mindezt meg kell akadályozniuk.)

Az FLT verziós játékot érdemes letölteni és csak akkor enged hálózaton egymással játszani, ha mindenkinek más az ID-ja és a neve. Ehhez a mellékelt fájlt töltsd le, jegyzettömbbel módosítsd benne az ID-t és a nevet, majd kettőt kattints rá és így add hozzá a Windows regisztrációs adatbázisához. 

Bár tény, hogy a fenti demó videót elnézve lehetett volna sokkal jobb a játék, hangulatban azért még mindig eléggé odaver, szóval érdemes kipróbálni.

Ajánlott gépigény:
CPU: 2.3 GHz Intel Quad Core Processor
RAM: 2 GB
VGA: 512 MB
HDD: 7 GB

4 komment

Címkék: coop FPS TPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr417101453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZU 2015.02.11. 16:07:50

Marinehoz lehet rankot hackelni, de csak melósan. Viszont, aki végigjátsza 1x a singlet (szerintem simán élvezhető), annak a marine kb. 20-30. szinten fog végezni, minden fegyverének minden bizbasza kilockolva.

A fegyver skinek és perkek vannak csak challangekhez kötve.

Az így feltápolt marine a multiban is megtartja jó szokásait.

Az aliennel sajnos csak multi közben lehet xp-t szerezni. Nincs hack, nincs csalás hozzá. És az alap alienek eléggé neccesek. Például a Lurker gyors és gyenge, maxra fejlesztve a megfelelő módosításokkal sokkal gyorsabb, ugyanolyan gyenge HPs és sokkal nagyobbat sebez. Illetve egy ugrásával akár egy kis kupac marinet is a földre tud dönteni.

A savköpő is tud fejlesztve területre köpni közelről és a meghal akkor fel tud robbanni. Kb. Boiler lesz.

Valamint Csubi szerintem nem a DLC-s verziót nézted meg. Abban van még bughunt játékmód is. 4 fős túlélő coop. Kb. Cod zombi, csak itt 30 hullámot kell túlélni és amíg van 1000 pénzed újra beélesztheted magadat hullám közben is. Vásárolható mozgásérzékelő automata géppuska is és társai.

Elég hangulatos. Ráadásul a DLC-ben egy nagy adag grafikai updatet is kapott a játék. Így már a demohoz nagyon közeli látványvilága lesz.

A szokásos tárhelyemről leszedhetitek a DLC-s portable verziót. ;)

DarkNick 2016.12.31. 21:09:46

Egyáltalán nem lehet tört verzión co-op-ozni. Mindent úgy csináltunk pontról pontra ahogy azt leírtad, de így se működik... szóval nem tudom hogy gondoltad ezt.

SZU 2017.07.04. 20:43:46

@DarkNick: Pedig lehet.

Én például végigjátszottam coopban is.

https://mega.nz/#F!UdEwEJIQ!JI1sTg-WJ8Uc2dGvdxt4Wg

Ezt próbáljátok ki.

Plexitlaci 2017.10.11. 16:36:47

Tökéletesen megy így^^ ! köszi!:D
süti beállítások módosítása