Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Battlefield 2

2013.09.02. 21:30 Csubi8

A LAN-t kedvelők körében nagy népszerűségnek örvend a Battlefield 2. Az alapjáték 2005-ben látta meg a napvilágot, majd hoztak ki hozzá több kiegészítő lemezt is, mint a Special Forces, Euro Force, vagy az Armoured Fury. Ha játszani szeretnék vele akkor viszont a Battlefield Complete Collection változatot szedjétek le vásároljátok meg, mert abban benne vannak a kiegészítők és a javító patchek is.

Jelen korban játszódik a játék, szép nagy pályák vannak benne, vezethetünk járműveket is (jeepek, tankok, repülők, hajók, stb), az alábbi kasztok közül választhatunk a játék elején: Assault, Medic, Anti-Tank, Engineer, Support, Special Forces, Sniper. Minden kasztnak megvan a maga előnye, érdemes a csapatot úgy kialakítani, hogy mindenféle ember jusson bele, így tudunk segíteni egymásnak (én mindig szívesen vagyok Medic és támaszgatom fel a harcban elesett emberkéket).

A fő játékmód a pálya/terület/zászló foglalós móka, amelyben a lényeg, hogy megszerezzük az ellenfél területét és/vagy kicsináljunk minden ellenséges elemet. Van kooperatív mód, de játszhatunk gépi ellenfelek nélkül Conquest módban.

A játékhoz rengeteg MOD készült, erről olvashattok a továbbiakban:

-----

Már maga az alap Battlefield is nagyszerű szórakozás, de még szuperebb, ha kipróbáltok pár MÓDOSÍTÁST. Az egyik az AIX MOD (a videó ezt mutatja). Honlapjukat megtalálod itt. (Sajnos időközben a honlap megszűnt, így a kiegészítőket le tudod szedni tőlem ebből a mappából. Mindkét fájl kell a játékhoz!) Ez egy elég izmos kiegészítő: ha feltelepítünk mindent, a játékunk teljesen megváltozik. A majdnem 1 gigás map pack, valamint egy majdnem ugyanekkora fájl (ami minden mást megváltoztat) pergőssé, realisztikusabbá teszi a játékot. Több, más, izgalmasabb fegyverek, járművek, pályák. Érdemes kipróbálni!

(Technikai help: a legjobb, ha az AIX modot a Battlefield Complete Collection verzióra telepítitek fel. Ebben ugyanis alapból benne van az 1.5-ös patch. Az AIX normális működéséhez az 1.4-es javítás kell, de nekem itthon a Complete Collection-el szépen megy az AIX).

-----

Létezik egy másik MOD a BF2-höz, ez pedig a HER.

 

Ez még realisztikusabb, mint az AIX; már ami a fegyverekkel való sebezhetést illeti, ezáltal ultra-pergős lesz a játék. Arról nem beszélve, hogy COOP módban még több játékos (még több bot) van a pályán, így valójában olyan a játék, mintha egy elcseszett háború kellős közepén lennénk... :) Like!

Szintén a Battlefield Complete Collection-ra érdemes rátolni a MOD-ot.

A MOD oldala!

-----

Ne felejtsük el megemlíteni még a Forgotten Hope mod-ot, ami a második világháború eseményeit igyekszik megeleveníteni.

 

Ezt a mod-ot ráadásul most 2015-ben még mindig fejlesztik, tehát érdemes kipróbálni mindenképp. Az oldalról leszedhetők a szükséges fájlok (szintén kell hozzá az alapjáték, mondjuk a már korábban említett Complete Collection).

-----

...vagy ott a Project Reality mod:

 

Csak győzzön az ember választani. :)

Ajánlott gépigény:
CPU: 2.66 Ghz CPU
RAM: 1024 MB
VGA: 256 MB
HDD: ~7-8 GB (bár ez kiegészítő függő)

1 komment

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr155492157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZU 2014.12.12. 11:08:26

Érdemes kipróbálni hozzá a Forgotten Hope 2 modot (realisztikus második VH-s mod) és a kalózos modot:

www.youtube.com/watch?v=qPiwOzZuvFQ

Garantál röhögés 1 órán át. =D
süti beállítások módosítása