Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Airfix Dogfighter

2018.12.08. 10:00 Csubi8

Egy igazi klasszikus játék az Airfix Dogfighter is; jó régi már, de ettől még nagy móka LAN partikon. Ez tulajdonképpen egy játék/modellrepülős kaland, ahol különféle küldetéseket kell végrehajtani (Single Playerben), Multiban pedig gyepálhatjuk egymást a repcsire szerelt fegyverekkel, bombákkal. Max 8 fő játszhat benne LANon, rengeteg repülőből választhatunk, pályákból sincs hiány. Tesztelve, gépigény minimális, letölthető ingyen innen.

2 komment

Címkék: repülős Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr3814400342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amand 2018.12.10. 07:29:25

Már el is felejtettem, hogy régebben játszottam ezzel is, de most előveszem nosztalgiázni :D Ha már 2000-res évek eleje, a Screamer 4x4-ről nem írnál tesztet? Magyar fejlesztés, van benne offline lan több játékmóddal is, kedvencünk, mikor a hegyről kell lelöködni egymást.

SZU 2018.12.13. 09:13:59

Nagyon sokat játszottam vele régebben LAN partykon, sőt még az előző munkahelyemen is a szabadidőkben.

Ennek kéne egy jó remastered!
süti beállítások módosítása